כללי עזרה באינדיזיין..

• הוסף לסימניות
השוואת שורות אוטומטית, מה האופציה?
אני רוצה שהמלל בשני הצדדים (בתחתית הדף) סיום השורות שלהם יהיו שווים בדיוק בלי סטיה של מ"מ.

צפה בקובץ המצורף 41296

תודה מראש, אלי.

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 220.6 · צפיות: 7
  • הוסף לסימניות
גם אני שנים מחפש לזה פתרון מחכה במתח למומחים פה

• הוסף לסימניות
שנים אתה מחכה, סבלנות של ברזל יש לך.. (-:

• הוסף לסימניות
אמנם אני לא מ"המומחים"
אבל יש פתרון פשוט
קונרול + B
ואז בתחתית החלון יש אפשרות להצמיד את הטקסט או למעלה, או למטה, או מיושר, או שווה בגודל (אופציה אחרונה)
אני לא עובדת על עברית, אבל תנסה

• הוסף לסימניות
אפשר גם דרך סרגל השליטה כשבוחרים את תיבת הטקסט

קבצים מצורפים

• justi.jpg
    KB 65.1 · צפיות: 52
  • הוסף לסימניות
השוות שורות זה אחד מהיתרונות של AutoFlow Pro...

• הוסף לסימניות
בדרך כלל כשנותנים את האופציה של ז'אספולי
נוצר מצב של שורות עם רוחים לא יפים

לפי הבנתי הסקריפט של הרבס אמור לסדר את זה
אני צודקת ??

• הוסף לסימניות
סתם מסוקרן: מה אם מספר השורות אינו זוגי?

• הוסף לסימניות
AutoFlow Pro פשוט מקטין התיבה לפי הטקסט שבתוכו. זה משווה השורות בלי להתיחס לרווחים בין השורות (גם אם בלעדיו לא יהיה טקסט בשורה כלל).

אם רוצים לשחק עם הרווחים בין השורות אפשר עם Justify פשוט כנ"ל ויש גם הProper VJ היותר מתוחכם (אבל יותר איטי) שלי.

(וכן אריאל, AutoFlow Pro מתמודד עם מספר לא זוגי של טורים -- וגם תיבות לא מרובעות, בלי בעיה)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה