כללי עזרה באינדיזיין

• הוסף לסימניות
אשמח מאוד אם משהו יוכל לעזור לי, בתקוה שזה שאלה לא מסובכת רק אני שאני לא יודעת כל כך טוב את האינדיזיין לא יודעת מה לעשות.

מי יכול לעזור לי, ולהגיד לי מדוע כשאני ממקמת קובץ פוטושופ באינדיזיין זה יוצא ממש לא ברור. האם יש מצב שזה יצא ברור ולא מפוקסל ואם כן מה אני אמורה לעשות?

תודה מראש לכל המסייעים.

• הוסף לסימניות
בגלל שאינדיזיין בברירת מחדל לא רוצה שהתצוגה תהיה כבדה אז היא מראה את זה באיכות נמוכה אם תלחצי קליק ימני וdisplai performance יש שמה שלוש אפשרויות FAST זה הכי פחות איכותי TYPICAL זה יותר וHIGH זה הכי איכותי אבל הוא גם מאט מאוד את המחשב

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י studio dv.d;449026:
בגלל שאינדיזיין בברירת מחדל לא רוצה שהתצוגה תהיה כבדה אז היא מראה את זה באיכות נמוכה אם תלחצי קליק ימני וdisplai performance יש שמה שלוש אפשרויות FAST זה הכי פחות איכותי TYPICAL זה יותר וHIGH זה הכי איכותי אבל הוא גם מאט מאוד את המחשב

עשיתי כך, לא ראיתי שום שינוי, וגם סגרתי אותו ל-PDF ועדיין ממש לא ברור.
למה?

• הוסף לסימניות
קונטרול+אלט+H מציג את כל התמונות באיכות גבוהה.

בייצוא לPDF לא יצא לך ברור כי כנראה בחרת את האיכות הנמוכה ביותר של PDF. תבחרי PRESS QUALITY ותראי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה