כללי עזרה באינדיזיין

• פותח הנושא dn
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אם תוכלו לעזור לי אשמח מאד.
אני אמורה לעמד איזושהי חוברת באינדיזיין שיש בה סמלים לפני כל מס' עבודה. לדוג' בעבודה 1 סמל של מספרים בעבודה 2 סמל של דף וכו' הסמלים לא לפי המספרים ז"א שיכול להיות סמל של מספרים גם במס' 2.
הסמלים אמורים לבוא בצד ימין של המספר.עם השורה.
האם יש אפשרות לעשות זאת אוטומטית באיזושהיא צורה?
(בכל עבודה בד"כ אני פותחת תיבת טקסט היות וזה דפים מעוצבים ולא רק טקסט)
אני לא כ"כ מתמצאת באינדיזיין אשמח מאד בעזרה. תודה!

• הוסף לסימניות
מה הכוונה אוטומטי?
אנדי לא יודע לבד כל סוג עבודה מהי.

• הוסף לסימניות
ז"א שאני צריכה כל פעם לשים את הסמל? או שיש אפשרות לקבוע סמל אחד (שיגיע במקום הרצוי) ולהחליף למשהו אחר.

• הוסף לסימניות
תשימי במאסטר של המפריד תיבת גרפיקה ריקה עם סגנון ואפקטים רצויים, ובספר פשוט תנחיתי את הגרפיקה בפנים, אחד אחרי השני.

• הוסף לסימניות
לא כ"כ הבנתי, אפשר הסבר בבקשה?

• הוסף לסימניות
מומלץ להצמיד אוביקט מעוגן של תיבת תכולה ריקה
שלתוכה יקליקו אח"כ את הסמל המתאים

ואיך עושים זאת?
על ידי חיפוש והחלפה
חיפוש כל תחילת קטע בסגנון הפסקא של העבודה
^(.+\r)
והדבקה של זכרון הלוח מעוצב
כשקודם מעתיקים את האוביקט לזיכרון על יד קונטרול C

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה