כללי עזרה באינדיזיין

• הוסף לסימניות
בתודה מראש!!!

1) איך אני מחלקת הערת שוליים לשני טורים. ( יצא לי לראות את זה בספרים)
2) כשאני מייצאת לPDF כל המספרים בקוסץ נעלמים מה אפשר לעשות?
3) הניקוד לא יושב במקום ( השתמשתי בפונט מסוג אופן טייפ)

• הוסף לסימניות
1. בתג. באינדיזיין אין אפשרות (אלא אם כן גם הטקסט העליון מחולק ל 2). ייתכן ויש סקריפטים שעושים את זה באינדיזיין.
2. להעלות לכאן את הקובץ לבדיקה
3. להגדיר OpenType בחלונית Diacritic positioning

• הוסף לסימניות
המון תודות! עזרת לי מאד!
סליחה על הבורות... אבל איפה בדיוק נמצאת הפקודה Diacritic positioning?
ושאלה נוספת, מדובר בספר עב כרס, האם להעלות את כולו או עמוד מתוכו? ובאיזה פורמט?

• הוסף לסימניות
תוכל למצוא זאת תחת הלשונית VIEW, יש שם חלוניות לבחירה להצגה. שם יש חלון אפשרויות נפתח - תבחר שם את האמור.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תדמית;738257:
המון תודות! עזרת לי מאד!
סליחה על הבורות... אבל איפה בדיוק נמצאת הפקודה Diacritic positioning?
בתפריט Type
נכתב ע"י תדמית;738257:
ושאלה נוספת, מדובר בספר עב כרס, האם להעלות את כולו או עמוד מתוכו? ובאיזה פורמט?
בפורמט אינדיזיין
אפשר גם לשלוח אליי למייל לבדיקה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה