כללי עזרה באינדייזין

• הוסף לסימניות
אם יש משהו שיוכל לעזור לי אני לא כול כך מכירה את התוכנה
סדרתי חוברת לפי עמוד a 5 בודד
ואני רוצה לשנות ל2 עמודים אחד ליד השני
יש מצב לעשות את זה בלחיצת כפתור
תודה רבה רבה לעונים

• הוסף לסימניות
אם יש משהו שיוכל לעזור לי אני לא כול כך מכירה את התוכנה
סדרתי חוברת לפי עמוד a 5 בודד
ואני רוצה לשנות ל2 עמודים אחד ליד השני
יש מצב לעשות את זה בלחיצת כפתור
תודה רבה רבה לעונים

• הוסף לסימניות
file
document setup
facing page לסמן וי

• הוסף לסימניות
שאלה למקצוענים באינדיזיין:
יש לי חוברת עם מספר תיבות טקסט משורשרות כל אחת לעמוד הבא (כמו לוח שנה: כל התאריכים, כל הימים וכו') אני מיבאת את הטקסט הראשון והכל מצוין, ברגע שאני מיבאת טקסט נוסף שמיועד לתיבה אחרת - מיד מתבטל השרשור של התיבה הראשונה. איך שופכים מספר חומרים למספר תיבות טקסט נפרדות שמשורשרות בינהן?

אנא תשובה בהקדם!
תודה מראש.

• הוסף לסימניות
לעשות את התיבות החדשות בשכבה חדשה,
ולנעול את הקודמת, ואח"כ לשפוך לחדש....

בכל אופן בגירסא האחרונה של CC נראה לי שכל אין את הבעיה הזאת.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
תודה רבה רבה רבה
ועוד משהו אם יש לי 110 עמודים של תמונות ואני רוצה שזה יעבור במייל
אבל ישאר באיכות טובה על מה הכי טוב לסגור?

• הוסף לסימניות
צריך לסגור כך: fil -exportולבחור סמוליסט קוולטי ואז לאשר ....

• הוסף לסימניות
לעשות את התיבות החדשות בשכבה חדשה,
ולנעול את הקודמת, ואח"כ לשפוך לחדש....

בכל אופן בגירסא האחרונה של CC נראה לי שכל אין את הבעיה הזאת.

זה לא מעשי בחוברת שיש בה בכל דך 3-4 תיבות טקסט שמצריכות תיקונים והגהות רבות, נכון?

• הוסף לסימניות
upload_2018-11-14_12-22-49.png

זה מה שצריך לבחור להדפסה איכותית

• הוסף לסימניות
שאלה למקצוענים באינדיזיין:
יש לי חוברת עם מספר תיבות טקסט משורשרות כל אחת לעמוד הבא (כמו לוח שנה: כל התאריכים, כל הימים וכו') אני מיבאת את הטקסט הראשון והכל מצוין, ברגע שאני מיבאת טקסט נוסף שמיועד לתיבה אחרת - מיד מתבטל השרשור של התיבה הראשונה. איך שופכים מספר חומרים למספר תיבות טקסט נפרדות שמשורשרות בינהן?

אנא תשובה בהקדם!
תודה מראש.

תפתחי תיבת טקסט קטנה חדשה בצד תעמדי בתוכה על מצב טקסט ותעשי יבוא אחר כך פשוט תקשרי את התיבה החדשה לתיבות השורשרות וכל הטקסט יכנס לשם

• הוסף לסימניות
תודה לעונים
אני יודעת איך לסגור להדפסה
השאלה שלי אם אני רוצה גם לשלוח את זה לאנשים במייל
ולכן אני צריכה קובץ כמה שיותר קטן בגודל וכמה שיותר איכותי
יש מצב כזה?

• הוסף לסימניות
לכן תסגרי בסמוליסט קוולטי יוצא איכותי במייל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה