עזרה באיתור בעלים של הכרטיס ויזה שמצאתי

• הוסף לסימניות
מצאתי כרטיס 'וויזה' באחד הרחובות בעיר ביתר עילית,
על הכרטיס רשום רק את השם שלה,
ולא הצלחתי לאתר את הבעלים של הכרטיס,
(והבנק של הכרטיס אמרו שהם לא יכולים למסור לי את הפרטים של הבעלים)

הכרטיס בוודאי חשוב לבעליו!

מי ששמע על מישהו/י שאבד לו הכרטיס
הוא יוכל לפנות אלי למייל והוא יוכל לקבלו ע"פ סימנים.

כתובת המייל שלי הוא: 8941467 @ ......................

• הוסף לסימניות
כל הכבוד!
אולי תוכלי לכתוב את 2 הספרות האחרונות של הכרטיס?

• הוסף לסימניות
הבנק לא אמור למסור לכם מידע, פונים לטלפון שרשום מאחורי הכרטיס, והם פונים לבעל הכרטיס ומשדכים ביניכם.

• הוסף לסימניות
הכי פשוט להודיע לבנק או לחברת האשראי שהכרטיס הנ"ל נמצא אצלך, ולהשאיר פרטי יצירת קשר, והם כבר ידאגו להודיע למאבד [כך אני עשיתי].

• הוסף לסימניות
מצאתי כרטיס 'וויזה' באחד הרחובות בעיר ביתר עילית,
על הכרטיס רשום רק את השם שלה,
ולא הצלחתי לאתר את הבעלים של הכרטיס,
(והבנק של הכרטיס אמרו שהם לא יכולים למסור לי את הפרטים של הבעלים)

הכרטיס בוודאי חשוב לבעליו!

מי ששמע על מישהו/י שאבד לו הכרטיס
הוא יוכל לפנות אלי למייל והוא יוכל לקבלו ע"פ סימנים.

כתובת המייל שלי הוא: 8941467 @ ......................
יש חברות שמסקימים לעשות ועידה לבעל הכרטיס

• הוסף לסימניות
בדיוק הציעו לי רעיון שיכול לעזור לכם גם על הכרטיס מופיע פרטי החשבון של בעל הכרטיס לעשות לו העברה של שקל ובהערות לכתוב מצאתי כרטיס שלכם ליצור קשר ואת המספר טלפון

• הוסף לסימניות
בדיוק הציעו לי רעיון שיכול לעזור לכם גם על הכרטיס מופיע פרטי החשבון של בעל הכרטיס לעשות לו העברה של שקל ובהערות לכתוב מצאתי כרטיס שלכם ליצור קשר ואת המספר טלפון
ולזכור אח''ז לבקש לו את השקל שהעברת לו בחזרה:ROFLMAO:

• הוסף לסימניות
תתקשרו לגמח הארצי
1599500003

• הוסף לסימניות
בעיקרון זה לא משנה איזה בנק, כיום אפשר למשוך מויזה בכל בנק

• הוסף לסימניות
בסבירות שהכרטיס בוטל.
אף אחד לא ממתין שיחזירו.
אלא מודיע מיידית לחברת האשראי לבטל.

שמרו עליו בינתים ללא נסיונות.

יש נסיונות שיכולים להעלות עליכם חשד.
כמו העיצה לנסות למשוך כסף.

• הוסף לסימניות
כשלי נאבד כרטיס (אפילו לא שמתי לב שנאבד) המוצא התקשר לחברת האשראי שקישרה ביננו בשיחת ועידה, הוא החזיר לי את זה לשמחתי הרבה בלי הכאב ראש שכרוך בהחלפת הכרטיס.

• הוסף לסימניות
כשלי נאבד כרטיס (אפילו לא שמתי לב שנאבד) המוצא התקשר לחברת האשראי שקישרה ביננו בשיחת ועידה, הוא החזיר לי את זה לשמחתי הרבה בלי הכאב ראש שכרוך בהחלפת הכרטיס.
מצאתי כמה פעמים וכך עשיתי

• הוסף לסימניות
אני חיפשתי את השם באגרון ובספר טלפונים בהתאם לאזור בו נמצא
עשיתי מס' טלפונים והספקתי להגיע לבן אדם תוך זמן קצר

• הוסף לסימניות
להכניס לכספומט של אחד הבנקים ולהמציא סיסמא מספר פעמים
רעיון מבריק.
אבל עשוי להיות מעשה פלילי!
עכשיו תדמיינו שעובד בנק/שוטר
תופס אתכם באמצע.
שום תירוץ לא יתקבל!!!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה