כללי עזרה באנדיזיין סיאס 3

• הוסף לסימניות
אני רוצה לחלק דף a 4 במדיוק ל-2 .לרוחב
חילקתי עים קווי עזר(סרגלים) ניסיתי לבדוק ואני רואה שזה לא מדויק..
אשמת אם מישו יעזור לי.תודה!

• הוסף לסימניות
הדרך הפשוטה ביותר היא להעזר בפקודה Layout > Create Guides

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עדי רביד;297457:
הדרך הפשוטה ביותר היא להעזר בפקודה Layout > Create Guides
תודה רבה אבל הוא לא מראה לי מה הוא עושה??

• הוסף לסימניות
לחצי w כנראה את בתצוגה הרגילה (לא מראה קוי עזר

• הוסף לסימניות
לחצי w כנראה את בתצוגה הרגילה (לא מראה קוי עזר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shilat;297459:
תודה רבה אבל הוא לא מראה לי מה הוא עושה??

כלומר?

הפקודה הזו ממקמת קווי עזר על העמוד בהתאם להגדרות החלוקה שנבחרו.
אם קווי העזר מוסתרים (מכל סיבה שהיא) הגיוני שלא תראי את התוצאה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עדי רביד;297462:
כלומר?

הפקודה הזו ממקמת קווי עזר על העמוד בהתאם להגדרות החלוקה שנבחרו.
אם קווי העזר מוסתרים (מכל סיבה שהיא) הגיוני שלא תראי את התוצאה.
הוא מראה לי רק אם אני עושה 2 קווים ומעלה..ואני צכה רק 1..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה