עזרה באנדרואיד, חסימת המחשב להתקנת אפליקיות מסוימות

• הוסף לסימניות
אני צריך לעזור לחבר שיש לו כמה מכשירים שהוא צריך לחסום אותם שיוכלו להתקין עליהם רק אפליקציות מסוימות.
מה שמצאתי זה אפליקציות בשלוש סגנונות או בתשלום חודשי ושנתי שזה דבר שלא בא בחשבון בסיפור הנוכחי (אם זה היה חד פעמי אז זה היה בסדר).
או אפליקציות שהם בקרת הורים שנותנות לי סתם מעקב על המכשיר דבר שלא מעניין אותי ולא רוצה שמישהו יחשוב שמעניין אותי.
או ראיתי דברים שהם חוסמים גישה לאפליקציות ואז אני יכול לחסום את המתקין המובנה של אנדרואיד ואת הגוגל פליי אבל זה לא טוב כי אם אני לא יחסום את המתקין אז יוכלו בקלות להביא אפליקציות מבחוץ לא דרך החנות ואם אני יחסום אז לא יוכלו לדוגמא לעדכן את הווטסאפ שאם לא מעדכנים אותו הוא מפסיק לעבוד אחרי כמה חודשים.

לסיכום אני צריך דרך לחסום מראש את המכשיר שיוכלו להתקין עליו רק אפליקציות מסוימות למרות שעדיין אין אותם על המכשיר.

אני לא מבקש הערות בסגנון של תקנה נתיב, לא להשתמש בסמרטפונים וכדומה, זה לא הנושא זה לא טלפונים שלי וזה בהתייעצות צמודה עם רב גדול בציבור החרדי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הטוב;2055475:
צריך לטפל ב-ROOT.
חשבתי על זה ויש שתי בעיות,
1: אני מעדיף שלא לאבד אחריות למכשירים.
2: שאני לא יכול לאפשר רק אפליקציות מסוימות שיוכלו להתקין אותם וחלק לא, כי אני לא יכול להכניס את המכשיר למצב סטטי כי אז לא יוכלו לעדכן אפליקציות שמחייבות עדכון כמו שהבאתי דוגמא מווטסאפ לדוגמא, ואני לא יכול להשאיר את המתקין פתוח כי אז יוכלו להביא אפליקציות מבחוץ.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רמה פלוס;2055500:
אין דרך.

אגב, ללא רוט אתה לא יכול לעשות כלום.
הרוט זה לא עקרוני אצלי, אולי יש משהו בתשלום חד פעמי? כי לדוגמא נתיב הם כן שולטים לך שלא תתקין אחר כך אפליקציות לא מורשות, או שיש כל מיני בקרת הורים שאני יכול להרשות רק אפליקציות מסוימות ואני מאמין שאפשר גם לעדכן אותם.

• הוסף לסימניות
לא ידוע לי. בכל מקרה, נתיב עובדים בצורה אחרת לגמרי, כי אתה מוריד את האפליקציות מהחנות 'שלהם' ולא מהחנות הרגילה, כמו"כ, יש להם בקרה אונליין על כל אפליקציה שאתה מוריד אם היא נמצאת גם בחנות שלהם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;2055982:
לא ידוע לי. בכל מקרה, נתיב עובדים בצורה אחרת לגמרי, כי אתה מוריד את האפליקציות מהחנות 'שלהם' ולא מהחנות הרגילה, כמו"כ, יש להם בקרה אונליין על כל אפליקציה שאתה מוריד אם היא נמצאת גם בחנות שלהם.
כמו שכתבת יש שתי נקודות בנתיב, 1 זה החנות שלהם 2. אם אתה שם אפליקציה לא מורשית בדרך אחרת אז הוא חוסם לך את השימוש במכשיר עד שתמחוק אותה. אני מתעניין על הנקודה השנייה.

• הוסף לסימניות
כתבתי לך למעלה שאין דרך.

גם במכשיר של נתיב אתה יכול להתקין כל יישום שאתה רוצה אם הרשת כבויה. ברשת שתדליק את החיבור לרשת, רק אז תחוייב למחוק את היישום, ללא זה, אתה יכול להתקין מה שאתה רוצה.

או שאתה מנטרל את APKinstaller, או שאתה לא מנטרל.
אין אמצע.

כמובן שפתרונות לא קונבנציונליים כן יש...
לסנן את המכשיר, ולהשאיר בו רק מה שרצוי. ליצור גיבוי nand. ואז לנטרל את APKinstaller. עברה חצי שנה ואת רוצה לעדכן את הוואצפ, תשחזר את הגיבוי, תעדכן את הוואצפ, תנטרל את APKinstaller, וחוזר חלילה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

======= שימו לב!!! =======
הפוסט הזה לא מעודכן!!
ולא מכיל קישורי הורדה!!
הוא רק העתק של הפוסט באתר מתמחים טופ!!!

לפוסט המעודכן ולהורדת האפליקציה יש לגשת ל
פוסט המקורי.

אני לא לוקח אחריות על שימוש באפליקציה כלל!!
האפליקציה כרגע בבטא, ואני ממליץ לגבות את המכשיר לפני שימוש בה.

בגרסה החדשה צריך לשמור שינויים עם כפתור השמירה בצד ימין למטה, ואז להזין סיסמה.
האפליקציה החדשה מאפשרת הוספת חסימות חדשות בקוד המקור לתהליך קל ויעיל.

גרסת האנדרואיד הנתמכת היא מאנדרואיד 5.1, וכל חסימה תעבוד לפי גרסת האנדרואיד שלך.

אשמח אם תבדקו ותתנו משוב.

ייעוד האפליקציה: חסימת פונקציות מסוימות במכשירי אנדרואיד.

יכולות האפליקציה:(משתנה לפי גרסת האנדרואיד שבמכשירך)

• חסימת אפשרויות למפתחים
  • חסימת בלוטוס
  • חסימת התקנות ממקור לא ידוע (APK)
  • חסימת WIFI
  • חסימת אפשרות הוספת משתמשים
  • חסימת המצלמה
  • חסימת אפשרות צילום מסך
  • חסימת העברת קבצים דרך USB
  • חסימת המיקרופון
  • חסימת מיקום המכשיר (GPS)
  • חסימת אפשרות שיתוף קבצים דרך בלוטוס
  • חסימת גלישה סלולרית
  • חסימת אפשרות פתיחת נקודה חמה
  • חסימת חנות גוגל פליי
  • חסימת איפוס המכשיר
  • חסימת שיחות יוצאות
  • חסימת SMS
  • חסימת מצב בטוח
  • חסימת התקנת אפליקציות (מכל מקור)
  • חסימת הסרת משתמשים
  • חסימת שינוי חשבונות
  • חסימת הסרת פרופיל עבודה
  • חסימת החלפת משתמשים
  • חסימת שינוי תמונת פרופיל
  • חסימת הפעלת מצב טיסה
  • חסימת שינוי הגדרות סלולר
  • חסימת איפוס הגדרות רשת
  • חסימת שיתוף ב-NFC
  • חסימת גלישה בנדידה
  • חסימת הגדרת Private DNS
  • חסימת שינוי עוצמת שמע
  • חסימת שינוי טפט
  • השבתת שורת הסטטוס
  • חסימת מילוי אוטומטי
  • חסימת תצוגת התראות במסך כבוי
  • חסימת ניהול אפליקציות
  • חסימת הסרת התקנה של אפליקציות
  • חסימת מדיה חיצונית
  • השבתת מסך הנעילה
  • חסימת שינוי הגדרות מיקום
  • חסימת התקנת אישורי אבטחה
  • חסימת הדפסה
  • חסימת הגדרות שידור סלולרי
  • חסימת לכידת תוכן מסך
  • חסימת דיאלוג שגיאות מערכת
יכולות מיוחדות:

• חסימת אפליקציות לפי בחירה.אפשרות לחסום איזו אפליקציה שתירצו במכשיר! רציתם להחזיר את האפליקציה? פשוט תבטלו בשבילה את החסימה!
  • חסימת האינטרנט לגמרי.משתמש בVPN וירטואלי כדי לחסום את האינטרנט לגמרי.
  • עדכון אפליקציות קיימות ללא צורך בסיסמת החסימה.אפשרות לעדכון אפליקציות מותקנות באופן מאובטח, במכשירים בהם מופעלת ההגנה של התקנת אפליקציות, ללא צורך בסיסמה כלל.(דרך כפתור ההתקנה בצד שמאל למטה במסך הבית של האפליקציה)
  • חסימת שיחות לגמרי.חוסם את כל השיחות הנכנסות והיוצאות באמצעות האפליקציה של @מישהו12.מומלץ להפעיל עם חסימת שינויים באפליקציות, למניעת עקיפה עם עוד אפליקציה.
  • חסימת יצירת קוד למכשיר.חוסם את אפשרות ליצירת קוד למכשיר.
הורדה - יש לגשת לפוסט המקורי.

למי שרוצה זו הפקודה לADB.
קוד:
adb shell dpm set-device-owner com.secureguard.mdm/.SecureGuardDeviceAdminReceiver

(דורש אפשרויות למפתחים פתוח, וUSB Debugging פועל!)

יומן שינויים​

גרסה 0.3.6​

נוספו החסימות הבאים:

• חסימת שיחות לגמרי.
  • חסימת יצירת קוד למכשיר.תיקוני באגים:
  • תוקן באג פתיחת כל האפליקציות החסומות בעת הוספת חדשה.

גרסה 0.3.5​

נוספו החסימות הבאות לאפליקציה:

• חסימת הסרת משתמשים
  • חסימת שינוי חשבונות
  • חסימת הסרת פרופיל עבודה
  • חסימת החלפת משתמשים
  • חסימת שינוי תמונת פרופיל
  • חסימת הפעלת מצב טיסה
  • חסימת שינוי הגדרות סלולר
  • חסימת איפוס הגדרות רשת
  • חסימת שיתוף ב-NFC
  • חסימת גלישה בנדידה
  • חסימת הגדרת Private DNS
  • חסימת שינוי עוצמת שמע
  • חסימת שינוי טפט
  • השבתת שורת הסטטוס
  • חסימת מילוי אוטומטי
  • חסימת תצוגת התראות במסך כבוי
  • חסימת ניהול אפליקציות
  • חסימת הסרת התקנה של אפליקציות
  • חסימת מדיה חיצונית
  • השבתת מסך הנעילה
  • חסימת שינוי הגדרות מיקום
  • חסימת התקנת אישורי אבטחה
  • חסימת הדפסה
  • חסימת הגדרות שידור סלולרי
  • חסימת לכידת תוכן מסך
  • חסימת דיאלוג שגיאות מערכת

גרסה 0.3.4​

• תוקן באג האפליקציות חסומות לא מופיעות במסך "אפליקציות חסומות" אחת ולתמיד!

גרסה 0.3.3​

• נוספו שני חסימות חדשות (חסימת התקנת אפליקציות מכל מקור, חסימת SMS)

גרסה 0.3.2​

• תוקן באג קריסת האפליקציה בשמירת שינויים במכשירים בעלי גרסאות אנדרואיד נמוכות.
  • נוסף אפשרות להחזרת אפליקציות שנחסמו, ע"י שם חבילה.
מצאת באג? אשמח לשמוע עליו.

האפליקציה נוצרה באמצעות AI.
  • תודה
Reactions: מרדכי ברייר1 //
0 תגובות
טוב רציתי לתת לאנשים לנסות גרסא עוד לפני ראשונית לכל מי שמעוניין לנסות להתחבר לסינון שאני מדבר עליו כבר מה למטרת זיכוי הרבים למי שנצרך הנה המדריך:

הערה חשובה:

הסינון לא נבנה כלל בשלמותו או לגרסא ראשונית כרגע אבל אני רואה בכך זיכוי הרבים לאנשים שנצרכים לכך שסינונים אחרים לא מספקים אותם לכן אני נותן אותו בשימוש למי שנצרך

פותחים את ההגדרות בווינדוס:

52fa9229-b223-42f9-9f82-287403189ee7-image.png

נכנסים לרשת ואינטרנט:
55f9de59-cbeb-49cd-b3b9-7ac9d0d2b567-image.png
c3b23946-4223-4b16-ad6b-f3477f7ce2f1-image.png

נכנסים לפרוקסי:
5aaa43ef-33aa-43a4-8ae1-4839573dfc7a-image.png

ובפרוקסי נכנסים אל "הגדרת פרוקסי ידני"
114473ce-11d4-41ba-8019-2c276fe46c4b-image.png

בהגדרת ip שמים 84.247.163.241 ובפורט שמים 8082

לאחר מכן מי שינסה להתחבר יראה את זה שיגלוש בדפדפן:

109774b1-32b5-44a9-bb8b-e99454ca7f52-image.png

אז מה שצריך לעשות זה דבר פשוט להוריד את תעודת אבטחה של השרת הזאת mitmproxy-ca-cert.cer גם את התעודה הזאת את שתיהם להתקין חייב בכדי שזה לא יחסום את הגלישה mitmproxy-ca-cert.p12 ולהתקין אותם במחשב בצורה הזאת:

יש לפתוח את התעודת האבטחה בלחיצה פעמיים ואמורים לראות את זה:

434560a5-a733-453c-8c09-e6154d75d686-image.png

יש ללחוץ על התקנת אישור ולהתקדם אלה לאחר מכן צריך ללחוץ על משתמש מקומי אפשר להתקין אחרי זה בשתי הסוגים אם לא עבד:
0f134a4a-ca10-4939-b262-ca0357f4df83-image.png
ואז ללחוץ הבא

ואז ללחוץ במקום "בחר באופן אוטומטי" לבחור "מקמם את כל האישורים במאגר הבא" ללחוץ עיון ולבחור "רשיות אישורים עליונות מהימנות":

fbfa4e4e-c725-4ad0-9dcd-b6bc1af9cecb-image.png
ללחוץ אישור להתקדם להבא ואז ללחוץ סיום וכנ"ל לעשות את אותו תהליך עם התעודה השניה וזהוא התעודות אבטחה מותקנת לכם במחשב במאגר של התעודת האבטחה כאן אפשר להגיע לשם על ידי W+r במקלדת ולכתוב בקיצור:
656e9bd6-bf10-4cf3-8297-c64c862b7850-image.png

משם ניתן למחוק את התעודות במידה ואתם מעונינים להסירם לגמרי חפשו שם את השם mitmproxy עם שם אולי יותר ארוך וניתן למחוק משם.

השימוש הוא חינמי לגמרי כרגע! חושב לי להבהיר שהסינון עצמו בפיתוח לכן כל אחד שיקח את זה בחשבון לכל מי שרוצה להשתמש חופשי אעדכן לגבי שינוי בזה. ומי שעשה את הכל עד כה אמור להתחבר ולראות את הסינון פעיל אשמח להארות והערות בונות מצדכם בנושא לכל שאלה אפשר ליצור איתי קשר כאן בפורם כמובן 😄 תודה לכולם!
  • וואו!
Reactions: ד. מ.1 //
9 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה