עזרה באקסל דחופה

• הוסף לסימניות
1. איך אפשר בעמודה שיש לי קוד מסוים שהוא למשל:14/24 המחשב אוטומטית כותב לי למשל 14 באפריל-עובר לתאריך וזה בעצם קוד שכבר הגדרתי בהגדרות לעמודה כמשהו שונה.
2.יש אפשרות חיפוש שמביא אותי לנתון שהקלדתי ממש בתוך הטבלאות?
תודה לכולם

• הוסף לסימניות
אפשר לפרט יותר את השאלה. עיצוב תאים - טקסט קודם ההדבקה יעזור?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ch3;1277955:
אפשר לפרט יותר את השאלה. עיצוב תאים - טקסט קודם ההדבקה יעזור?

יש לי עמודה שהכותרת שלה היא קוד.
הקוד כולל את שם האדם למשל אדם אחד נקרא בשם קוד 24 אדם אחר שעושה אותה פעילות נקרא בקוד (מספר כחלוה לשם66)
ואחרי הסלש=/ יש את קוד הפעילות
למשל: צביעה נקרא בשם קוד 147 קראיה נקרא בשם קוד 225
כשאני שמה בעמודה בטבלה של הקוד מספר כמו:
24/225 הוא כותב לי תאריך.
מה אני עושה בדיוק כדי שזה לא יומר לתאריך?!
ובנוסף אני מחפשת לדעת אם יש לי עשרות נתונים ואני רוצה לחפש נתון יש מצב שהתוכנה מוצאת לי ומראה לי בדיוק את המיקום או שצריך לתכנת דבר כזה?
תודה רבה

• הוסף לסימניות
איך קוד 24/225 נהפך לתאריך. מילא מס' כמו 04/08.
יש להגדיר לפני כן עיצוב תא כטקסט.
ולגבי הדבר השני, יש דברים שהולך בחיפוש ערכים.
אולי תעלי/תשלחי קובץ לדוגמא.

• הוסף לסימניות
תבחרי כאן:
ואז תקלידי 00/00
או 000/000

קבצים מצורפים

• 000.PNG
    KB 39.2 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י efrat1;1278023:
תבחרי כאן:
ואז תקלידי 00/00
או 000/000

הבעיה מתחילה שזה רק תצוגה, לפעמים משבש את החישובים.

• הוסף לסימניות
חישובים??????..
היא אמרה שזה קוד

• הוסף לסימניות
בחרי את עמודה ובחלק של מטבע בכרטסת הבית תגדירי כללי

ובשביל החיפוש עמדי בעמודה בה את רוצה למצוא את הנתון ובכרטסת הבית בצד שמאל יש משקפת יש ללחוץ עליה ולהזין את הנתון הרצוי והוא ימצא לך אותו במהירות

בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י efrat1;1278029:
חישובים??????..
היא אמרה שזה קוד
בכללי צודק, אך מנסיון, אני צריכה לחשב סכום תאריכים. וכשהסתמכתי על כך זה לא חישב נכון.
לדוג':
אחד זה תצוגה, ובשני זה נוסחה. והתוצאות שונות:
150312+150412=300624

150412+150312=090523

• הוסף לסימניות
ברור
אבל היא לא אמורה לעשות על קוד שום חישוב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה