עזרה באקסל - שליחת מייל נפרדת להרבה מאות נמענים לכל אחד מייל עם ניסוח אחיד לכולם חוץ מהשם הפתיחה

• הוסף לסימניות
מישהו יכול להסביר לי (בצילום מסך)
איך אני לוקח רשימה של מיילים
ושולח להם הודעה ולכל אחד כתוב שם פרטי
והנוסח יהיה לכולם אותו דבר רק השם יהיה לכל אחד שונה
ואני רוצה שישלח לכל אחד מייל פרטי לא העתק.
תודה רבה

• הוסף לסימניות
אני לא מכירה נוסחאות באקסל
אבל תנסו בינה מלאכותית אחרת שפתוחה
רק הצעה.....

• הוסף לסימניות
איך זה קשור לאקסל?
איך אתה שולח את האימייל לכולם?
בדר"כ משתמשים בתוכנת דיוור (רב מסר וכד'),
שם יש אפשרות כזאת (אבל רק אם נרשמו עם השם)

• הוסף לסימניות
באאוטלוק אפשר להשתמש עם זה, דרך אקסל+ וורד
השאלה איך הוא עובד

• הוסף לסימניות
עושים את זה באמצעות גוגל-סקריפט
זה לא משהו להסביר בצילום מסך

• הוסף לסימניות
בוורד זה פשוט איך לעשות את זה
באקסל אין משהו מובנה
הפיתרון הוא
לפתוח קובץ וורד ושם לעשות במיזוג דואר את הקובץ באקסל המדובר
צריך קצת להתקשקש עם זה עד שמצליחים אבל אחר כך זה רץ

• הוסף לסימניות
צריך קצת להתקשקש עם זה עד שמצליחים אבל אחר כך זה רץ
לא צריך להתקשקש זה מאוד פשוט
אני יכולה לעשות מדריך קצר עם תמונות רק שאני יודעת איך זה עובד באאוטלוק ולא במייל אחר לכן שאלתי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה