עזרה באקסל

• הוסף לסימניות
אני צריכה לחשב שעות.
יש לי שעת יציאה ושעת כניסה ואני רוצה לדעת כמה שעות/ דקות זה יוצא ליום.
מהי הפונקציה המתאימה??

• הוסף לסימניות
זאת נוסחה שאת כותבת לבד: תוסיפי עמודה סה"כ שעות ליום. במשבצת הראשונה בלחיצה כפולה תרשמי = ותבחרי במשבצת של שעת יציאה פחות המשבצת של שעת כניסה.
אח"כ תגררי לשאר המשבצות באותה עמודה, כך שהנוסחה תועתק.

• הוסף לסימניות
יש לזה קבצים מוכנים בפורום, מומלץ לבצע חיפוש בפורום מיקרוסופט אופיס

• הוסף לסימניות
בבקשה

קבצים מצורפים

• חוברת1.xls
    KB 27 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י יהודה מילר;1332564:

למה הנוסחה
קוד:
=SUM(D:D)*24
בתא F6?

לדעתי שם הנוסחה היא:
קוד:
=SUM(D:D)
ובתא H6
קוד:
=G6*F6*24

• הוסף לסימניות
מצטרף לדברי למען דעת,
רק לתקן גם את עיצוב התא לפורמט מתאים, אפשר עם 'מברשת עיצוב' מהתא של רישום שעות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י למען דעת;1332589:
למה הנוסחה
קוד:
=SUM(D:D)*24
בתא F6?

לדעתי שם הנוסחה היא:
קוד:
=SUM(D:D)
ובתא H6
קוד:
=G6*F6*24

נכון, קודם עשיתי רק חישוב של השעות בלבד, אח"כ הוספתי גם חישוב של השכר.

• הוסף לסימניות
אני בד"כ עושה את זה כך

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י למען דעת;1332843:
למה לא כך???

אותה שאלה למה לא לכתוב את הסכום לשעה בתא מיוחד כדי שיהיה גמיש.... וזה התשובה גם לשאלתך.

• הוסף לסימניות
גם לי נראה שעדיף בכל יום לראות כמה שעות סה"כ בתבנית של "שעה".

"נמנמת" ביקשת עזרה, קיבלת כבר 3 קבצים...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה