כללי עזרה באקסל

• הוסף לסימניות
צריכה עזרה דחופה באקסל, לגבי עבודה בלוח שנה
איך מסכמים שעות שבועיות
כגון מנחה גדולה מ- עד , כמו זה ---- 12:35-44
כשיש לי שעות מפורטות לכל יום?

תודה רבה מראש

• הוסף לסימניות
מי שיכול לענות על השאלה הנ"ל במקום שאצטרך לעבוד על כך ידנית.
תודה.

• הוסף לסימניות
חישוב של כל יום ע"י נוסחת סיכום פשוטה. ואח"כ סיכום שבועי.

• הוסף לסימניות
יש לי את כל הפירוט היומיומי, ואני לא צריכה סיכום של שעה ממוצעת אלא מ- הזמן של יום ראשון לזמן של שבת.
איך אני עושה סיכום שבועי כזה.
תודה על הכל.

• הוסף לסימניות
מה הקשר לפורום עיצוב גרפי?

• הוסף לסימניות
ב״ה

לא נראה לי שקיים בפורום גרפיקאי שלא עובד על אקסל..

• הוסף לסימניות
בפורום מיקרוסופוט אופיס התשובה תגיע מהר יותר כנראה..

• הוסף לסימניות
ב״ה

בן, לא התכוונתי מעצבים באקסל. מילתא דבדיחותא או מה?! הרי אתה אפילו! מעולם לא עבדת על אקסל לעיצוב לוח שנה? טלפונים? רשימות וכיוצ״ב? ובנוגע לפורום אופיס: נראה לי שהוא שבק חיים;)..

• הוסף לסימניות
מי שלא יודע תשובה מחפש מה לכתוב.
מצאתי את הדרך הנוחה ביותר.

תודה על ההערות החשובות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה