התייעצות עזרה באקסל

• הוסף לסימניות
יש לי עמודת מספרי טלפון שאני אמור לשגר אליהם הודעה.
בנוסף יש לי עמודת מספרים שכבר שוגרה אליהם הודעה.
אני רוצה למחוק את המספרים שכבר קיבלו הודעה מעמודת המספרים שאני עומד לשגר אליהם. איך עושים את זה?
הסרת כפילויות רגילה תמחק לי את הכפילות אבל תשאיר לי בשורה אחת את המספר הלא רצוי.
איך אני מסיר לחלוטין מהרשימה מי שכבר קיבל הודעה?
תגובה

• הוסף לסימניות
ראה כאן:
חברים תקשיבו טוב,
אני, מאסטר באקסל, מאוד רוצה לעזור לכם,
ולכן כל שאלה שיש לכם באקסל תכניסו לפה,
אני לא הולך לשום מקום, ובעזרת השם אענה לכם על כל השאלות,
נוסחאות, תאים שמתמלאים אוטמטית, עיצובים וכל הנדרש
תנסו אותי...

• הוסף לסימניות
אני עשיתי קומבינה, יכול להיות שיש נוסחה יותר טובה..
השתמשתי ב VLOOKUP
תוריד את הקובץ, תמלא את הטורים לפי הכותרות, ואח"כ בסינון תבחר את השגיאה.

קבצים מצורפים

• סינון מספרים.xlsx
    KB 11.5 · צפיות: 39
  • הוסף לסימניות
קופצת על האשכול
יש בעיה באקסל שברגע שאני עומדת על ריבוע אחד ומסמנת אותו בירוק ומזיזה בחיצים
לא זז לריבוע הבא , אלא מזיז את כל הסרגל כלים , ואת הטבלה עצמה
יש פתרון?

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול
יש בעיה באקסל שברגע שאני עומדת על ריבוע אחד ומסמנת אותו בירוק ומזיזה בחיצים
לא זז לריבוע הבא , אלא מזיז את כל הסרגל כלים , ואת הטבלה עצמה
יש פתרון?
לחצי על כפתור ה-Scroll Lock במקלדת, וודאי שהנורה המתאימה כבתה.
מקור

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה