עזרה בארגון חומר

• פותח הנושא dn
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
יש לי הרבה סרטים בדיסקים שסגורים בMPEG שמכל סרט אני צריכה קטעים קצרים.
באיזו צורה עדיף לעבוד? האם להעביר את כל הדיסקים אחד אחד למחשב או סרט סרט לחתוך את הקטעים הנחוצים ולסגור ב-AVI?
תודה על היעוץ!
ועוד שאלה קטנה- איך עושים את האפקט בסרטים שהסרט מפסיק לרגע וממשיך?

• הוסף לסימניות
בכל מצב את צריכה להכניס את החומר למחשב.
ומכיון שפרימייר קוראת MPEG, עדיף לעבוד ישירות על קובץ המקור ללא המרה.

בנוגע לאפקט - אם אינך מכירה אפטר אפקטס, תוכלי לשחק עם האטה ותאוצה בפרימייר, רק שתאלצי להוסיף חיתוכים ("קאטים") ולתת מעבר של דיזולב ביניהם.
התוצאה אינה מושלמת אבל בהחלט מספקת.

• הוסף לסימניות
תוכלי לתת לי הסבר קצת יותר מפורט איך עושים זאת?

• הוסף לסימניות
אם הבנתי נכון, אז תקפיאי תמונה (אם זכור לי בפרימייר:ctrl+shift+m)
שימי אותה שכבה אחת מעל הסרט ותמקמי אותה בדיוק בפרם האחרון שממנו הקפאת
ותני לו שני קיפרמים לשקיפות תמשכי אותו קצת מעל הסרט ותני לו הדרגה.

• הוסף לסימניות
יש אפשרות של יצוא תמונה אחת מתוך הסרט, ולשים אותה בדיוק מהמקום שייצאו אותה. כמוה שכתבת, רק לא שמעתי על הקיצור הזה, מענין לבדוק אותו.

• הוסף לסימניות
למה הסיפור הזה??? יש טיים ראמפינג גם בפרמייר ...
לחיצה ימנית על הקליפ show clip ...<time remaping<speed
אחרי ההגדרה של האפשרות מעטפת מהירות אז ניתן לעבוד עם הקיצורים הללו:
יצירת קיפריים - CTRL
גרירה ימינה של העכבר +CTRL+SHIFT -הילוך איטי.
גרירה שמאלה +CTRL+SHIFT- הילוך מהיר.
גרירה ימינה+CTRL+ALT - הקפאת פריים.
גרירה ימינה +CTRL - הילוך אחורי (רוורס)
עם ALT ניתן להזיז ולגרור את מקימום הקיפרמים

הדבר היחיד שהוא הפסד ביחד לאפטר הוא הפריים בלנד שפרמייר
עובדת בצורה פשוטה (יוצרת דיסולבים בין הפרמיים כדי להשלים)..
באפטר לאפשרות הזו יש מנוע חזק יותר עם יכולת להגיע לתוצאה מושלמת וטבעית...

• הוסף לסימניות
בפרימייר CS4 לא הצלחתי להקפיא פריים, מישהו יודע את הדרך הארוכה, בלי הקיצור, - לא עובד לי הקיצור

• הוסף לסימניות
ב"ה
אפשר לחתוך את הפריים האחרון שרוצים להקפיא למתוח את זה ע"י הכלי הזה כמה שרוצים

קבצים מצורפים

• 56565.JPG
    KB 7.9 · צפיות: 12

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה