בוואטסאפ אפשר ע"י העברת כל חומר לאיש קשר עצמי ולרשום את שם המועמד וככה שחיפוש כותבים את השם וזה מגיעיש לי בקשה אולי מישהיא תוכל לעזור לי.
אני שדכנית, מתוקף כך מקבלת הרבה תמונות וקורות חיים לנייד.
כל פעם שאני צריכה למצוא איזה תמונה או רזומה לוקח לי המון זמן.....
איך אני יכולה לארגן את החומר בנייד/וואטצאפ שאוכל לחפש ומיד אמצע את השם והתמונה????
תודה מראש.
יש לי בנייד תיקיה מלאה בתמונות של בחורים/בחורות וכו'..... פחות הולך... מה גם שמספר... איך אזכור.....אולי לקרוא לכל תמונה במספר ובשם של אותו בחור או בחורה לחלק את זה לתקיות של בחורים בחורות
ובנוסף לכתוב על כל פתק מספר ושם של הבחור או הבחורה
וכך יהיה יותר קל לחפש
הרבה פעמים שמקבלת רזומה ותמונה אני לא בטוחה שזה יבוא לידי שמוש למשל כהן גרוש... ואז פתאום בא לי רעיון.. ומתחילה לחפש ... ובלאגן.....בוואטסאפ אפשר ע"י העברת כל חומר לאיש קשר עצמי ולרשום את שם המועמד וככה שחיפוש כותבים את השם וזה מגיע
ובכללי בנייד אפשרי לפתוח תיקייה לכל אחד ולהכניס לשם את החומר ואפילו בתוך הדרייב וככה זה יהיה גם על המחשב
ואם זה מידע אז אולי בפתקים לעשות פתק לכל אחד
בשביל כזה בעיה צריך לתייק כל דבר בצורה מסודרתהרבה פעמים שמקבלת רזומה ותמונה אני לא בטוחה שזה יבוא לידי שמוש למשל כהן גרוש... ואז פתאום בא לי רעיון.. ומתחילה לחפש ... ובלאגן.....
כי ע''י מספר שתחפשי פרטים על אותו תמונה תמצאי בקלות בגלל המיספור זה יעמוד לך לפי הסדר של המספריםיש לי בנייד תיקיה מלאה בתמונות של בחורים/בחורות וכו'..... פחות הולך... מה גם שמספר... איך אזכור.....
הנושאים החמים