עזרה בבחירת אריחים לריצוף -בבקשה קצת דחוף...

• הוסף לסימניות
אנו עומדים בפני שיפוץ דירה וצריכים להחליט האם מומלץ לרצף בגרניט פורצלן?
איזה סוג: סיני\איטלקי\ספרדי ואיזה ציפוי, האם מבריק או חצי מבריק חצי מט (לופטו)?
אשמח לשמוע חוות דעתכם - זה דחוף!!
(אשמח לשמוע מבעלי נסיון!!)

• הוסף לסימניות
לוידת להמליץ לך על ארץ יצור וכדו' מה שכן, אל תקחו בחיים מבריק. אם אתם מחפשים פרקטי זה רק מט!

• הוסף לסימניות
ממש לא נכון
שיפצנו גם אבל האריחים מאז שנכנסנו לדירה ואז שדרגנו ריצוף יש לי מט וזה מעצבן ומגעיל וכל הזמן רואים פסיעות רגלים וכל טיפת רוק של תינוק זוחל
ולעומת זאת אבא שלי עבר דירה עם אשתו (אמא שלי נפטרה ) והם עשו רצפות לא מהעולם
אריחים מבריקים מבריקים שזה כבר פלוס כי גם כשזה מתלכלך (ותמיד רצפות מתלכלכות) תמיד הבית נראה נקי ומבריק אחרי נקיון כי זה אריחים מבריקים
אבל זה לא מספיק שיהיו מבריקים אלא גם טקסטורה ולאבא שלי זה מה שיש טקסוטרה גדולה צבע חום ואפור מדהים מדהים תמיד נקי תמיד מבריק
והרבה עשו בהמלצתי מבריק ולדעתי הם יותר נהנים מאשר אני עם הריצוף שלי (ויש לי צבע כהה ועם טקסטורה גם וזה לא עוזר)
ארץ ייצור סיני בודאי שלא נראה לי שגרמני וספרדי הכי טובים וגם האיטלקי תבררי פשוט בחנות זה דבר שהם ימליצו לך כי גם יש הבדל במחירים

המון הצלחה "תהנו"
(אנחנו גמרנו שיפוצים בדיוק לפי שנה, ועברנו לשכירות כי בנינו קומה נוספת וגם הבית ויש לי טראומה מזה)

• הוסף לסימניות
אנחנו העדפנו מלכתחילה מרצפות רגילות, בגלל כל הלכלוך שהילדים עושים, וברוך ד' אנחנו מרוצים. אמרו לנו שבקרמיקה רואים כל לכלוך, ואצל חמותי יש קרמיקה מבריקה, שאמנם זה מאוד יפה, אבל אחרי כמה שעות הרצפה נראית כ"כ מלוכלכת מארוחה אחת שהילדים אכלו, ואצלנו המרצפות מסוות את הלכלוך הקליל (פירורים, טיפות מים...).
אני יודעת שרצית המלצות לקרמיקה, אבל אני ממליצה על מרצפות- כמובן שזה תלוי בגילאי הילדים בבית...

ועוד משהו, אריחים מבריקים הם קצת מחליקים, והילדים נופלים כשהם רצים בבית. (מנסיון אצל חמותי)

• הוסף לסימניות
לי יש גרניט מט, אני לא יודעת מאיזה ארץ כי הדיירים הקודמים בחרו את הריצוף, אם הם לא היו אומרים שזה גרניט מט הייתי חושבת שזה קרמיקה כי זה נראה כמו קרמיקה. מישהי נתנה לי סימן להבחין בין קרמיקה לגרניט מט: אם את מנקה ונשארים סימנים זה גרניט.
המעלה של הגרניט שהוא יותר חזק (ככה אומרים בכ"א) אבל אם אני הייתי מרצפת עכשיו הייתי בוחרת מבריק - הרבה יותר יפה והדירה נראית גדולה יותר.

• הוסף לסימניות
רק לראות בעיניים!
חייבים ללכת לראות דירות מרוצפות כי מאד קשה להתרשם ממרצפת אחת שמראים לך בחנות,
יש עשרות סוגים במט ובמבריק כך שאי אפשר להכליל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה