עזרה בבחירת כיורים למטבח

מצב
הנושא נעול.
מה אומרים על כיור smart אומרים בחנות שזה חברת בת של בלנקו
לבן בהיר?
יש לי שיש לבן

כיור סמארט זה של שוני
חברת בת של בלנקו
הכיורים מיוצרים בסין ולא וגרמניה כמו כיורי בלנקו
תשימי לב המחיר יותר זול מבלנקו
וגם מניפת הצבעים שונה
לדו' בשוני יש לבן / לבן בהיר בבלנקו יש אלפינה

למה כיורים של שוני לא ממולצים ???
בגלל החיבור לשיש ?
בגלל הצבעים ?
בגלל הניקיון ?

האם זה נכון שאת כל הכיורים החדשים האלו אסור לנקות עם אקנומיקה (מצהיב את הכיור???)

שוני פשוט חברת בת מיוצר בסין ולא כמו של בלנקו שמיוצר חלק בגרמניה או באיטליה.
הם אומרים לא להשתמש עם אקונומיקה רק באסטוניץ

כיורים של בלאנקו יש להם במידה של 45 ס"מ
אט רק ב60 ס"מ ??

יש להם גם במידות קטנות אבל זה מאוד יקר כי זה לא סטנדרט

כיורים של חמת, נירוסטה, מישהו מכיר? זה עולה חצי ומטה מבלנקו,
זה הרבה פחות שווה?

לי יש כיור של חמת, והוא נשרט תוך תקופה קצרה.
מעניין לדעת איך הכיור נירוסטה של בלנקו מבחינת השריטות.

אתמול נשבר לי כיור סיליגרניט של בלאנקו מנפילה של מכסה סיר ממייבש הכלים.
נקנה לפני פחות משנה.

אתמול נשבר לי כיור סיליגרניט של בלאנקו מנפילה של מכסה סיר ממייבש הכלים.
נקנה לפני פחות משנה.
מסכנה, איזו באסה נוראית!

אני לא יודעת מה לומר בנושא.
לי יש כיורים אפור כהה של שוני כבר 3 שנים - ואני מרוצה מאד!
מראה נקי, חלק, לא נשבר ולא נשרט.
מנקה פעם בשבוע עם אקונומיקה ואחרי כל שטיפת כלים עם פיירי - נראה כמו חדש!
אני יודעת שבלאנקו נחשב טוב יותר אבל הוא עולה כמעט פי שתיים!!!
מהנסיון שלי עם מה שיש לי בבית - לא יודעת אם ההפרש שווה.

סיבה 1 כפי שציירתי מרכיבים כיור טיפה גבוה מהמישטח ומלטשים את המקום חיבור כדי להשוות ביניהם ולהגיע לתוצעה שניקראת התקנה אפס..זה פוגעה בכיור ובאבן ועושה נזק בלתי הפיך לשניהם.פשוט מוריד שיכבת ליטוש מקורית ויחד עמה את כל ההגנה גם בכיור וגם בשיש
סיבה 2 כדי להגיע ל תוצעה יפה מדביקים את הכיור לאבן בדבק שיש כי הוא ניתן לליטוש .דבק שיש לא מיועד למטרה הזואת.עם הזמן הוא יפרד ויווצר מיקרו סדק שיביא לחדירת מים והמשך ברור

תסלחו לי על טעוית .אני עליתי לארץ בגיל 21 ועד אז לא ידעתי על קיום ספה עברית
אז מה אתה ממליץ ?

ועוד שאלה -
ידיות אינטגרליות - האם רואים עליהן כתמי מים ?
האם זה תלוי בסוג החומר /ניקל ? גיסתי ממש מאוכזבת מהידיות האינטגרליות, מאוד מאוד מאוכזבת כי רואים כל טיפת מים (התקינה אותן הפוך כדי שלא יצטבר לכלוך- אולי זה קשור).
ועוד שאלה- איזה ידיות עדיף ? H15 או H18.
אשמח לראות תמונות.

אני גם כרע בבבחירת כיורים
מה בעצם מומלץ
מאבדת רגליים וידיים...

בלנקו הכהים יותר, יפהפים וקל לנקות, זה מה שאני אוכל להמליץ, בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה