עזרה בבחירת מסך

• הוסף לסימניות
אני רוצה לקנות מסך, הדמיות ושימוש יומיומי. 24-27" יש אולי למישהו המלצה?
האם המסך הזה טוב? כי זה נראה שהוא עולה מדי זול:
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=824439
תקציב עד 2,200 בערך
בבקשה תעזרו לי אני כבר ממש מבולבלת.
הבנתי רק שאני צריכה ips ויחס ניגודיות גדול מ-1:3000 אבל זה נראה כאילו אין מסכים כאלו במחיר שפוי...

• הוסף לסימניות
לא הבנתי מה הבעיה במסך הזה, הוא מחברה טובה והוא בסדר גמור (כמובן ביחס למחירו, וביחס לתקרת המחיר שאתם מציבים) אם לדעתכם הוא זול מידי אני יכול למכור לכם אותו ביותר יקר...

• הוסף לסימניות
לאיזה מטרה צריכים את המסך?
כפי שאמרתי- להדמיות ולשימוש יומיומי.

פרסומון, תודה על הבונוס במחיר:D אבל איך יכול להיות שהמסך הזה טוב אם הוא עולה כ"כ זול, זה יותר זול ממסכי 24". מה שהוביל אותי לחשוב שכנראה יש לו איזה פגם.

בגודל שבין 24-27 מצאתי לך משהו אמנם בגודל 24 אך שווה כל אגורה http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5239

הסתכלתי על המסך הזה הבעיה היא שהפרופורציות שלו הן 16:10 וזה מדי גבוה.
אבל תודה.
נו, רבותי, אין עוד הצעות???:(

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אנדי;901269:
לאיזה מטרה צריכים את המסך?
כפי שאמרתי- להדמיות ולשימוש יומיומי.

פרסומון, תודה על הבונוס במחיר:D אבל איך יכול להיות שהמסך הזה טוב אם הוא עולה כ"כ זול, זה יותר זול ממסכי 24". מה שהוביל אותי לחשוב שכנראה יש לו איזה פגם.

בגודל שבין 24-27 מצאתי לך משהו אמנם בגודל 24 אך שווה כל אגורה http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5239

הסתכלתי על המסך הזה הבעיה היא שהפרופורציות שלו הן 16:10 וזה מדי גבוה.
אבל תודה.
נו, רבותי, אין עוד הצעות???:(
הוא זול יותר ממסכים שלא מייצרים מהם הרבה, יש גודל שמייצרים הרבה, והמחיר שלו זול, מה שמאד דומה לזה: מחשב נייד בגודל 12 אינץ', שעל פי רוב הוא יותר יקר ממחשב בעל 15.6 אינץ, שממנו מייצרים ה-מ-ו-ן.
אתם רואים שאצל כולם זה המחיר, והרי לא מסתבר שכולם מוכרים מוצר פגום.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
יש את המסכים המקצועיים של eizo שה-24 שלהם מתחיל ב-4200 ש"ח והוא רק LED ללא IPS
כך שלמסך עפ פאנל IPS (ונתונים שלא יבישו שם גרפיקאי) כמו שהצעתי לך המחיר פגז לא תמיד מה שזול דפוק אייבורי קונים את המסכים בסטוקים ולכן המחיר הזול לא סתם הם נותנים אחריות 3 שנים למסך

• הוסף לסימניות
לשים לב ליחס הניגודיות הנמוך מאוד זה משפיע על עומק הצבעים בתצוגה ככל שיחס הניגודיות גבוהה יותר איכות צבעי התצוגה אמינה יותר למקור

• הוסף לסימניות
ראיתי שזה 1:1000 אבל כתוב שם שיחס ניגודיות דינמי זה 1:8000000 זה לא גבוה?

• הוסף לסימניות
נכון זה IPS
אבל מה יותר טוב יחס ניגודיות של 1:50,000,000 (באיבורי)
או 1:8,000,000 (KSP)
תחליטי לבד
או כמו שהזכרתי את EIZO שזה מסך מקצועי מיועד לגרפיקה עם יחס ניגודיות מאוד גבוהה 1:50,000,000,000, אבל המחיר למסך בגודל 24 מתחיל בסביבות ה-4000 ש"ח +/-

• הוסף לסימניות
כבר הזכרתי פעם שאני מחפשת מסך במחיר שפוי????
אז זהו שזה לא.
ואני עדיין מעדיפה 27".
על איזה מסך של אייבורי מדובר בהודעה הקודמת???

• הוסף לסימניות
מסך בגודל 23 אך עושה עבודה של מקצועי . http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8303
תראי במחירים של עד ה-4000 אין אפשרות למצוא מסך שיהיה גם ISP, גם LED וגם בעל יחס ניגודיות גבוהה כמו שצריך גרפיקאי (עם צבעים הכי קרובים למיצאות)

• הוסף לסימניות
לדעתי המסך הזה הרבה יותר טוב
http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=2950
גם מסך שמומלץ מאוד על ידי המשתמשים בו, גם חברה נורמלית עם שירות שלוש שנים, וגם המחיר שלו ירד בשבוע האחרון ב-120 ש"ח, וכעת הוא זול יותר.
המספרים של הניגודיות - נראה לי שלא משפיע ממש על התצוגה.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
Fujitsu אלו מסכים סבירים מניסיון אישי מחזיקים כשנתיים ואז מתחיל להיות מעיין פסים שחורים בפיגמנטים שונים - לא מומלץ
Benq לעמת זאת הוא מסך מבית פיליפס (מיוצר באותו מפעל מורכב מאותם חלקים בדיוק כמו AOC רק שלא מצויין השם פיליפס) ולכן הם זולים יותר ונחשבים לכביכול טובים פחות אך הוא מסך טוב
אין לי ניסיון איתו אך קחי בחשבון שמחירו בשוק בסביבות ה-2000 ש"ח לא זול למסך שפעם בחצי שנה יצטרך לעבור כיול צבעים בגלל יחס הניגודיות הלכאורה נמוך עדיף מסך עם יחס ניגודיות גבוהה יותר.
מתיש למצוא מסך האאאאא?

• הוסף לסימניות
אני רוצה להבין-
אין כזה דבר מסך מחשב שהוא ips או va עם יחס ניגודיות נורמלי, והוא 27" (ועולה פחות מ-11,000:D)????????
איך יכול להיות?

• הוסף לסימניות
מסכים טובים הם מצרך נדיר ולכן מחירם יקר ואפי' מאוד יקר ואין להם דרישה בציבור הרחב
כנ"ל לגבי מסכים בגודל 27 (המשתמש הממוצע בוחר את 23-24 לא מעבר)
אז גם להשיג מסך בגודל 27 וגם נתונים טובים יחסית על מנת לקבל חצי מקצועיות אני לא בטוח שתמצאי (אע"פ שיכול להיות שבסוף כן תמצאי משהו שיספק אותך) אבל מסך מקצועי אלו המחירים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה