כללי עזרה בבחירת מפרט טוב למחשב לגרפיקה

• הוסף לסימניות
שלום.
ברצוני לרכוש מחשב (נייח) לגרפיקה - תוכנות אדובי (כולל פלאש) וכדו', ואין לי מושג איפה להשקיע -במעבד, בזיכרון, בלוח וכו', ומה הפרמטר בכל אחד מהנ"ל. (לדוג' הבנתי שיתכן מעבד פחות חזק עם זכרון גדול יותר שיתפקד יותר טוב ממקרה הפוך).
תודה

• הוסף לסימניות
היי,

מה התקציב שיש לך לקניית המחשב? זה הפרמטר הכי חשוב...

בנוסף, האם אתה זקוק למסך/ציוד היקפי?

• הוסף לסימניות
חשבתי להשקיע במחשב בסביבות ה 2000-2300, ובהחלט - אני זקוק למסך עוד לפני המחשב (אני היום עם CRT שזה לא נורא, אבל הגודל/הקוטן - 17 אינץ' - משגע אותי). רק שאם במחשב אני עוד טיפה "מבין", במסכים אני בור גמור.

• הוסף לסימניות
בתקציב כל כך נמוך לקנות מחשב וגם מסך עבור תוכנות אדובי זה "קצת" בעייתי.. אם התקציב הנ"ל היה בשביל מחשב בלבד, ניחא.. אפשר לסדר משהו..

תראה, אפשר לקנות מחשב ומסך בתקציב הזה, הבעיה היא שהוא ללא ממש יסחב לך כמו שצריך ויהיה איטי בשביל הדרישות שלך. לדעתי.

• הוסף לסימניות
התקציב הוא למחשב בלבד, למסך אני מוכן להשקיע בסביבות ה 1000.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה