עזרה בבחירת מצלמה ביתית

• הוסף לסימניות
היי,
אשמח להיעזר במקצועיות שלכם לרכישת מצלמה ביתית.
המטרה היא צילומים יומיומיים, חמודים וזורמים.
כמובן שהאיכות תהיה נורמלית, ותמונות טובות ברמה הגיונית.
עדיף קטנה וקלה, ומחיר לא בשמיים.
יש לכם חברות או דגמים מומלצים?

איך הסדרה של canon, powershot?

תודה מראש
מזל

• הוסף לסימניות
תעשי חיפוש,יש לך פה מלא אשכולות על מצלמה ביתית
אם יהיה לך שאלה ספציפית יש כאן מומחים לעזור לך

• הוסף לסימניות
חפשתי וקצת נאבדתי.. :)
אשמח לייעוץ לגבי הcanon sx270.
לפי מה שקראתי כתבו שהיא טובה,
אבל אני לא מבינה כל כך במפרטים, היא נוחה לשימוש בייתי? קומפקטית?
או שצריך בה כיווני עדשה וכאלה כי אני ממש לא טובה בזה...

וכן מבחינת צילומי חוץ האם היא מתאימה גם?

תודה על התשובות..

• הוסף לסימניות
צלמות שמתעסקות עם מצלמות מקצועיות
לא תוכלנה לכוון אותך לצרכים שלך
הן מעולם לא הציבו את המצלמה על מצב אוטומט

יש בפורום איש לרעהו מלאאא אשכולות על הביתיות
והמלצה שלי (נראה לי פעם רביעית באשכול כגון דא) אם את הולכת על קנון רק עם סוללה נטענת
ולפי מה שאני מבינה ממך אין טעם שתוצאי כסף על הSX270 שהיא יקרה כי בסוף ממילא תלחצי על האוטומט ותפעילי פלשים בכל מצב
לכי על הסדרה של קנון IXUS (יש אותה לבת שלי והיא מוציא תמונות מקסימות) ותקראי קצת טיפים לצילומים ביתיים (יש כאן הרבה)
מקסימום במצלמה הבאה תשקיעי יותר :)

בהצלחה

• הוסף לסימניות
אהה ולגבי צילומי חוץ - אין מה לדאוג כולן מוציאות תמונות נהדרות בחוץ
הבעיה עם הביתיות זה יותר בבית :O
(שם, עדיף לקרוא את הטיפים על התאורה ועד לישומן אפשר בינתיים להפעיל פלש)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה