כללי עזרה בבחירת פונטים מפונט ביט

• הוסף לסימניות
צריכה עזרה בבחירת פונטים האם משהו יכול לשלוח לי רשימה של פונטים שכדאי להוריד,שלא מיושנים-תודה

• הוסף לסימניות
תודה רבה על הקישור,אבל ההודעות שם הם מ2010 היום אנחנו ב2013 ,אני זקוקה לעצה עדכנית

• הוסף לסימניות
בבקשה:
anani,
elastica
eleganti
typograph hebrew + english
adama
andrenalin
alaska
alfi
amerald
ayala / miryam
charisma
dinamika
duvshanit
enziklopedia
ezmel
fontext
forma
gefen
hachaluzim
hadasa new
haimdesign
hatsofe
kanuba
metali
neshika
pekan
pigment
shlager
tkuma
toccido
vilna
spoiler hebrew + english
yaguar
zaafran
kalisher
karnaf
kolya
masa
mega
oxford
pilot
practika
reforma
scorpion

• הוסף לסימניות
אני ממליצה לך על גפן, ליבורנה, אוסקר,
מרציפן, אמפטיקה

הצלחות!

• הוסף לסימניות
ממליצה בחום על אוסקר, ליבורנה, ספויילר, ספייסר,טבעית

• הוסף לסימניות
כמה משקלים יש לך? מהם סגנון העבודות שלך? האם יוצא לך לעשות הרבה עבודות עימוד? מיתוג? עיצוב כבד (מה שנקרא חסידי)? האם רכשת בעבר או התנסית עם גופני פונטביט?

• הוסף לסימניות
הנציגים של פונטביט

בקשי עזרה מהנציגים של פונטביט, הם עוזרים בשמחה ומאוד מקצועיים
לי שלחו רשימת מומלצים למייל, עברו איתי על הרשימה שבחרתי והעירו הערות מחכימות
כן, לבחור פונטים זה באמת משימה..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה