עזרה בבחירת פלטה בוצ'ר

• הוסף לסימניות
צריכה את עזרת המומחים-
אני צריכה לקנות פלטת עץ בוצ'ר בגודל 150*45 למשטח כיור באמבטיה.
מתלבטת בין פלטה מעץ עלון לבין פלטה אגוז אפריקאי, אני אוהבת מראה עץ כהה מה שבאלון מתאפשר רק לאחר צבע.

ולשאלות...
*מה עדיף פלטה אלון או אגוז אפריקאי?
* האם לצבוע פלטת עץ אלון לצבע כהה יותר זה מסובך? כדאי?
*לכה- האם יש צורף בלכה של מצבעה או שאפשר לעשות לבד בבית?

אשמח לכל מידע!

• הוסף לסימניות
יש לי רעיון מטורף עבורכם!
אנחנו יישמנו אותו במטבח, אבל למה שלא תנסו גם באמבטיה, עוד יותר יעיל.
פלטה משייש (גרניט פורצלן) דמוי עץ - עמיד במים לחלוטין (די מלחץ של מים עם עץ), עמיד לחומרים חריפים וכימיים (ניקיון פשוט, עם חומרי חיטוי מכל סוג), עמיד לסריטות, חום, לחות (חדר אמבטיה) ועוד ועוד..
נראה עץ, מרגיש עץ, ואפי' הנגר שעשה לנו את הארונות במטבח - לא קלט שמדובר בשייש גרניט, עד שהוכחנו לו שזה לא באמת עץ.
המעצבת שלנו בתחילה התנגדה, אבל היום היא ממליצה על זה לכל מי שרק אפשר.
קישור:
https://www.laminam.co.il/קולקציה/

אנחנו קנינו מהם בשנה שעברה (נמצאים בקרית אריה בפ''ת - מקצועיים ומאד אדיבים) במבצעי סוף השנה - היו הנחות ענק!! שווה לנסות.

• הוסף לסימניות
ההבדל בין האלון לאגוז האפריקאי הוא לא רק בגוון אלא בטקסטורה.
האגוז מאד מגוון ודומיננטי, האלון רגוע
אם את אוהבת ורוצה את האגוז המשמעותי לכי עליו.
אם את מעדיפה טקסטורה חלקה יותר- לכי על אלון צבוע בלכה כהה, יוצא מצוין.
לאמבטיה הייתי ממליצה על צביעת לכה איכותית ולא חובבנית, זה אמור להיות עמיד לתנאי לחות ורטיבות אינטנסיביים שלא כמו בכיור נט"י לדוגמא

• הוסף לסימניות
צריכה את עזרת המומחים-
אני צריכה לקנות פלטת עץ בוצ'ר בגודל 150*45 למשטח כיור באמבטיה.
מתלבטת בין פלטה מעץ עלון לבין פלטה אגוז אפריקאי, אני אוהבת מראה עץ כהה מה שבאלון מתאפשר רק לאחר צבע.

ולשאלות...
*מה עדיף פלטה אלון או אגוז אפריקאי?
* האם לצבוע פלטת עץ אלון לצבע כהה יותר זה מסובך? כדאי?
*לכה- האם יש צורף בלכה של מצבעה או שאפשר לעשות לבד בבית?

אשמח לכל מידע!
לשאלות:
1. מה שאתם בוחרים, אלון יותר חזק, אגוז אפריקאי יותר קל לעיבוד, אבל שניהם בסדר.
2. אפשר עם לכה חצי שקופה, לא מסובך.
3. אפשר לעשות לבד בבית, צריך לכה איכותית, כלומר ייעודית לחדרים רטובים או לפרקט צריך ללטש בין השכבות, לא קשה במיוחד.

• הוסף לסימניות
אז ככה, אחרי בירור החלטתי שאני מעונינת בעץ לא גזום בגלל המראה הגושני שלו.

על מה אני צריכה להקפיד כשאני קונה פלטה כזו?

• הוסף לסימניות
אז ככה, אחרי בירור החלטתי שאני מעונינת בעץ לא גזום בגלל המראה הגושני שלו.

על מה אני צריכה להקפיד כשאני קונה פלטה כזו?
שהיא תהיה יבשה לגמרי, אם היא קצת לחה היא תתעוות,
לוודא שאין בה מכרסמים, אם יש בה חורים לבדוק טוב שאין בהם אבקה
רצוי כמה שיותר ישרה
זהו בערך

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה