עיצוב עזרה בבחירת צבע שיש

• הוסף לסימניות
היי ממש אשמח ךעזרה בעיצוב המטבח ..מאד אהבתי את המטבח אבל יצא לי קצת ניגודים בצבעים בין האי. הריצוף .והמטבח. צריך המלצה לצבע שיש וראיונות איך ליצור את החיבור
..תודה

קבצים מצורפים

• Screenshot_20230802-062626_WhatsApp.jpg
    Screenshot_20230802-062626_WhatsApp.jpg
    KB 217.5 · צפיות: 164
  • הוסף לסימניות
בוא נעשה הפרדה קטנה, בעצם למטבח הלכתם על שלושה צבעים, לבן פורמייקה חזית, עץ לשולחן, ויטרינה מעל השיש, וחיפוי הנישה שחור לאי, ומסגרת ויטרינה. שילוב מושלם! בריצוף יש לנו גוון נוסף אפור עם גידים לבנים, סה"כ ארבעה צבעים.

אני לא הייתי מכניסה למטבח צבע נוסף (לא אפור כמו הריצוף, ובטח שלא גוון נוסף להנ"ל) זה יראה קִיטְשִׁי מידי!

לכתחילה יכולתם ללכת על ריצוף בגווני הלבן חום, ואז זה היה משתלב פצצה (עם שלושה צבעים בלבד).

עכשיו שהלכתם על אפור, לא הייתי מערבבת ביניהם על חשבון החגיגה במטבח (ארבעה צבעים למטבח), בסופו של דבר העין תופסת את המטבח כיחידה אחת נפרדת, ואת הריצוף כלווי כללי לבית.

הכי נכון ללכת על שיש שחור כדוגמת האי, מה שבדרך כלל עושים במקרה של שיש ואי, מה גם שהשחור ישתלב לכם יפה עם מסגרות הוויטרינה, אפשר גם להוסיף ברז שחור תואם, והוא גם ישתלב היטב עם התנורים והמקרר, כמובן אני מתכוונת שתלכו על מכשירי חשמל שחורים ולא נירוסטה (כסף), הכסף יכניס לנו צבע נוסף למטבח.

אופציה שניה, ללכת על שיש פורצלן בגוון עץ, (או בוצר עץ אמיתי במקום שיש), לסגור את כל הנישה בסגנון הזה, ולהתחבר לסגנון של השולחן, במקרה הזה הייתי ממליצה להתאים פיזית (חתיכת שיש מול חתיכת פורמייקה), את השיש עם דוגמה מהפורמייקה, אם זה יראה בגוון שונה זה יצא מוזר.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
בוא נעשה הפרדה קטנה, בעצם למטבח הלכתם על שלושה צבעים, לבן פורמייקה חזית, עץ לשולחן, ויטרינה מעל השיש, וחיפוי הנישה שחור לאי, ומסגרת ויטרינה. שילוב מושלם! בריצוף יש לנו גוון נוסף אפור עם גידים לבנים, סה"כ ארבעה צבעים.

אני לא הייתי מכניסה למטבח צבע נוסף (לא אפור כמו הריצוף, ובטח שלא גוון נוסף להנ"ל) זה יראה קִיטְשִׁי מידי!

לכתחילה יכולתם ללכת על ריצוף בגווני הלבן חום, ואז זה היה משתלב פצצה (עם שלושה צבעים בלבד).

עכשיו שהלכתם על אפור, לא הייתי מערבבת ביניהם על חשבון החגיגה במטבח (ארבעה צבעים למטבח), בסופו של דבר העין תופסת את המטבח כיחידה אחת נפרדת, ואת הריצוף כלווי כללי לבית.

הכי נכון ללכת על שיש שחור כדוגמת האי, מה שבדרך כלל עושים במקרה של שיש ואי, מה גם שהשחור ישתלב לכם יפה עם מסגרות הוויטרינה, אפשר גם להוסיף ברז שחור תואם, והוא גם ישתלב היטב עם התנורים והמקרר, כמובן אני מתכוונת שתלכו על מכשירי חשמל שחורים ולא נירוסטה (כסף), הכסף יכניס לנו צבע נוסף למטבח.

אופציה שניה, ללכת על שיש פורצלן בגוון עץ, (או בוצר עץ אמיתי במקום שיש), לסגור את כל הנישה בסגנון הזה, ולהתחבר לסגנון של השולחן, במקרה הזה הייתי ממליצה להתאים פיזית (חתיכת שיש מול חתיכת פורמייקה), את השיש עם דוגמה מהפורמייקה, אם זה יראה בגוון שונה זה יצא מוזר.
וואו תודה על התגובה המושקעת !
אני באמת חושב שנלך על השחור .כי האופציה השניה נראה לי הצבע עץ מדי השתלט על המטבח...השאלה עכשיו עד לאן להגיע עם השיש השחור ? כדאי לעלות איתו גם על החלון כולל המשקוף ? כאילו שיראו לייד העץ במסגרת של הווטרינה שחור במקביל ?

• הוסף לסימניות
וואו תודה על התגובה המושקעת !
אני באמת חושב שנלך על השחור .כי האופציה השניה נראה לי הצבע עץ מדי השתלט על המטבח...השאלה עכשיו עד לאן להגיע עם השיש השחור ? כדאי לעלות איתו גם על החלון כולל המשקוף ? כאילו שיראו לייד העץ במסגרת של הווטרינה שחור במקביל ?
תודה ! הייתי עולה עם השיש (השחור) בחזית כולל הפינות (אפשרי גם שיש לבן חלק, לטעמי פחות טוב).

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

דירה חדשה מהקבלן, מגדילים את הסלון והמטבח.
הסלון יוצא לכיוון החצר, ועכשיו לתכנון המטבח:
תוכנית 1. מרגיש לי מטבח סגור מדי, וגם חושבת שהשולחן וכסאות מיותרים לי כשיש סלון גדול ואנחנו לא יושבים
כ"כ לארוחות משפחתיות ביום יום אז ביקשתי יותר בכיוון מרחב ואי.
תוכנית 2. בגלל שהכניסה לסלון צר מדי (מבחינת יופי) כי אין אפשרות להוריד את העמוד אני רוצה שההרגשה של
הרחבה תהיה בתוך הסלון עם מטבח פתוח, אז שוב לא מרוצה כי הפתח בין המטבח לסלון נסגר עם השיש.
תוכית 3. עוד תכנית טובה למטבח אבל נעל את הפתח מהסלון.
תוכנית 4. מטבח וסלון פתוח חלקי, ובעיקר בתחושה אוורירי כי הפרידה ביניהם ים האי. אבל מרגיש לי קצת צפוף במעבר ועדיין לא שלמה עם התוכנית.
אני אשמח בכל חוות דעת: באיזה תוכנית הייתן בוחרות ומה הייתן משנות?
ו-2 שאלות כלליות:
1. האם זה נכון לעשות את האי במקומות הישיבה שיש נמוך יותר עם כסאות רגילות ולא גבוהות? (מרגיש לי פחות מכובד ונוח גבוה)
2. בכל האופציות -אין חלון במטבח, האם זה נורא או שיש לזה פתרונות כמו קולט אדים וכו'?
זה המטבח החגיגי :sne:
image (36) (2).png
שמתי ליד מטבח השראה שמאד דומה בעצם לצורה של המטבח שיהיה לי, מצאתי אותו אולי פה, כבר לא זוכרת כי תיקיית ההשראות מתמלאת מידי יום...
יהיה דלפק המשך לשיש 2.5-70 ס''מ
וארונות עליונים ישרים עד למעלה על כל הקיר, בלי הבדלי עומק בגלל החלון.
בן משפחה שלי שהוא נגר הציע להשאיר את הארונות התחתונים כמו שהם ולשדרג את העליונים מטעמי חיסכון
(נוריד את הקלאפה, ואת הארון של התנור כי אני רוצה 2 תנורים)
השיש טאג' מאהל -קוורץ (עדיין לא סגרתי אשמח לשמוע על צבע אחר שיכול להשתלב או לעדן את המיקס:) אולי לבן.?)
ברז יהיה בצבע גרפיט כיור לבן.
ריצוף ART IVORI (בז' שקט כזה)
אני מאד אוהבת עץ, ובכללי מטבחים בסגנון כפרי/צימרי כזה ממש מגרים אותי (ברמה שבאלי לעשות פרגולה כזאת במטבח בתקרה..)
כמו אלו לדוגמא:
5d81cf330e3ce8aaabfd02f689f474a1.jpg82fc47799af21284c1bba113cfd25c9a.jpga1ea3ce4831d4fed5e58ab7cac971d24.jpg
איזה צבע ממליצות לעשות בארונות למעלה? אני אוהבת בהיר, לא כל כך מעניין אותי מה הולך.. חשוב לי ניקיון מאד,
הסלון ממול כך שמי שיושב על הספה צופה למטבח...
רציתי שהחזית החיצונית של הדלפק תיהיה עץ אלון, אשמח לשמוע על שילוב נוסף שלו בארונות?
והאם יש אפשרות לשלב את הארונות למטה הלבנים (אולי להחליף ידיות) או שזה מידי יהיה שישו ושמחו
כל מה שתענו לי אעריך מאד מאד!

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה