עזרה בבחירת קרמיקות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י DVORA 99;1130633:
אני עומדת לפני קניית ריצוף עבור דירה קטנה 50 מ"ר 3 חדרים, ואני רוצה שיראה גדול
מה כדאי ?
מבריק /מט
מזוגזג / מחוספס
איזה דוגמא וגוון
בהיר / כהה
מקושקש / חלק
מה פרקטי לניקוי
:):confused::)

זו שאלה לפורום עיצוב.

• הוסף לסימניות
למכירה קרמיקות איטלקי אמיתי במחיר מוזל
עקב שלא התאים המקום בדירה.
120/80 מטר (בערך)
לפרטים נוספים ולבירורים:
0533-11-44-69
כל הקודם זוכה!
מס מייל:

<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
קודם כל בהצלחה
הייתי ממליצה על קרמיקות לא מידי גדולות הייתי הולכת על 60/30
מבריק הוא מחזיר אור ולא בולע אור ולכן נותן תחושה מגדילה ומאד פרקטי ונוח לניקוי
מבחינת הדפס לכי על אריח עם גיוון דיגיטלי מה שנותן תחושה של שיש אמיתי והייתי הולכת על משהו מנימליסטי ונקי בלי הרבה גידים שיתן תחושה של פלטה אחת גדולה

• הוסף לסימניות
קודם כל בהצלחה
הייתי ממליצה על קרמיקות לא מידי גדולות הייתי הולכת על 60/30
מבריק הוא מחזיר אור ולא בולע אור ולכן נותן תחושה מגדילה ומאד פרקטי ונוח לניקוי
מבחינת הדפס לכי על אריח עם גיוון דיגיטלי מה שנותן תחושה של שיש אמיתי והייתי הולכת על משהו מנימליסטי ונקי בלי הרבה גידים שיתן תחושה של פלטה אחת גדולה

שימי לב שהוקפצה כאן הודעה מלפני 5 שנים...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה