עזרה בבחיר חיפוי למטבח דחוף

• הוסף לסימניות
אני אוחזת בשלב החיפוי (בני ברק)
מטבח סהרה עם בשילוב עץ
1715761608844.png

בחרנו שיש
anovastone.co.il

שיש אנובה 5155 - שיש אנובה

שיש אנובה 5155 בעיצוב מרהיב של גידים צהבהבים-חומים המסתעפים לאורכו של רקע לבן, שיש אנובה 5155 ישווה לחדר האמבטיה שלכם, או למטבח שלכם מראה נעים במיוחד. את השיש תוכלו להתאים למבנה החלל בו תרצו לשלב אותו, וכן לראות בו כחלק אינטגרלי ובלתי נפרד מעיצוב ביתכם, באופן שיתאים לו. שיש אנובה הוא שיש הידוע...
anovastone.co.il
anovastone.co.il
1715760258897.png

בחנות קרמיקה בשורות טובות אין מבחן גדול של לבנים
לבן מבריק GL1322 ממליצות?

• הוסף לסימניות
עשיתי בדיוק את הצבעים האלו
בחיפוי שמתי קרמיקה לבנה מבריקה, נראה זכוכית חלבית משתלב מהמם,(אנשים נוגעים בזה בשביל לבדוק שזה לא זכוכית)
זה הפתרון הכי קל ובטוח, כי לפעמים כשמשלבים משהו דומה זה נראה הכי שונה וככה זה חלק עדין ומהמם!

• הוסף לסימניות
תמממממי
בדיוק אתמול בחרתי את השיש הזה וגם בחרתי את הסהרה
תוכלי לשלוח לי תמונה של המטבח שלך איך זה נראה אחרי התקנה
משום מה באתר שלהם השיש לא מופיע אוני לא רגועה אם במציאות יש הרבה את העורקים הזהב או שזה יותר ריק

• הוסף לסימניות
@שרה וין אין לי תמונה שרואים נורמלי אני יצלם וישלח אין הרבה עורקים זהב יחסית זה עדין
איך השיש הנ"ל מבחינת הנקיון?
תופס כתמים?מתנקה בקלות?
אמורים לבוא לקחת לי מידות אבל אני חוששת אם זה לא בהיר מידי
מאוד יעזור לי המידע הנ"ל תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה