עזרה עזרה בבניית אתר לצורך הציבור

• הוסף לסימניות
חבר בנה טופס בנדרים פלוס שמאפשר להגיש תלונות למשרד התחבורה על תקלות בתחבורה הציבורית.
הוא רוצה לפרסם את התלונות (אחרי מחיקת הפרטים המזהים של המתלוננים) לציבור.
יש מישהו שיכול לעזור (בהתנדבות) להקים אתר קטן שיהיה ניתן להעלות אליו טבלת אקסל פעם בחודש עם כל הנתונים?

• הוסף לסימניות
נראה לי שברגע שהכל יהיה מפורסם, אז החברות ומשרד התחבורה יותר יתייחסו לתלונות
אבל זה לא אני מקים, זה חבר שביקש ממני לפרסם

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אין מישהו שמעוניין לעשות את זה ?
זה יכול מאד להועיל לכל הציבור

• הוסף לסימניות
למה צריך אתר? למה לא מספיק טבלת אקסל בנוייה נכון?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ועלות הוצאות על מי (אחסון, דומיין וכו')?

• הוסף לסימניות
אנ י מבין את הצורך באתר,
ברור שזה ישדרג מאד
אבל בשביל הדברים שכתבת קודם, אין צורך
ואולי יש כאן 'תפסת מרובה לא תפסת'
ועלות הוצאות על מי (אחסון, דומיין וכו')?
אני שומע את הדברים
אני מעביר הכל לחבר שמטפל בזה
הוא מטפל בכל נושאי התחבורה הציבורית אצלנו
כל מה שאתם מציעים, שואלים - אני מעביר
אני רק השדכן (משום מה הוא לא נכנס לפה)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה