עזרה עזרה בבניית סוכה

• הוסף לסימניות
אשמח לעזרה
איך בונים סוכה במרפסת עם מעקה זכוכית?

• הוסף לסימניות
תעלה אולי תמונה של המרפסת
אולי זה ייתן רעיונות
אבל לכאורה הכי קל זה פרגולה קבועה

• הוסף לסימניות
באמת תמונה תועיל יותר אבל לכאורה בדרך כלל הזכוכית עומדת על מעקה קטן בנוי אז יש אופציות בדרך כלל

• הוסף לסימניות
אני גם אשמח לעצה
מרפסת עם מעקה זכוכית
למה מחברים את הקרשים?
אני מעדיף לא לעשות חורים בקרמיקה

• הוסף לסימניות
הכי קל זה סוכה לנצח (בלי הלבוד כי כבר יש דפנות) עם קרשים מעל הברזל שעליהם שמים את הסכך
(רק תשאלו רב לגבי מעמיד דמעמיד)

• הוסף לסימניות
לא הבנתי את השאלה.
אני לוקח סוכה שלימה מברזל, הסוכה הזו עומדת על הרצפה. היא לא צריכה להתחבר לשום דבר.
על הברזל אני שם כמה קרשים (כדי שלא יהיה מעמיד), ולקרשים אני קושר את הסכך.
הדפנות זה הקירות של המרפסת, אפשר לשים סדינים ליופי

• הוסף לסימניות
לחבר לדופן או לברזל מגביל למעקה ולתלות על המעקה וזה מחזיק מצויין.
אפשרי לעשות גם מקרשים בצורת <ר> ולחבר עם ברגים לדופן ואז לתלות על המעקה.
HTB1pC22adjvK1RjSspiq6AEqXXad.jpg

• הוסף לסימניות
הבנתי תודה
ממש עזרת לי
תוודא שהסכך בולט מהמסגרת ויושב מעל 3 דפנות לפחות (עדיף לתת קצת יותר כי תמיד זה זז)
אני לא יודע מה משטר הרוחות אצלך, אבל אם אתה עושה את זה-
תוודא שהסכך מהודק היטב לקרשים, אני תמיד שם גם קרשים מעל ועושה "סנדביץ" בקשירה, בשנה האחרונה התעצלתי וזה נגמר בנפילה שבנס לא גרמה לנפגעים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה