כללי עזרה בבקשה באיזה תוכנה מאיירת משתמשת פוטו שופ אילוסטריטור?

• הוסף לסימניות
נראה לי אילוסטרייטור אבל אני לא בטוחה

• הוסף לסימניות
פוטושופ אבל יש עוד תוכנות כמו מנגה פיינטר ועוד

• הוסף לסימניות
מאיירת מקצועית משתמשת במנגה ופיינטר,
אפשר להשתמש גם בפוטושופ ואילוס,
באילוס לייצירת הקווים וכו', ובפוטושופ לצביעה
בהצלחה

• הוסף לסימניות
@Bחיה, את מאיירת מקצועית?

בתור מאיירת אני יכולה לומר לך ככה:
מקובל להשתמש בפוטושופ ומנגה. יש תוכנות חינמיות שאם מתחברים אליהם ושולטים בהם - הן גם שימושיות.
פיינטר לא באופנה היום, למרות היותה מקצועית להפליא. היא תוכנה מורכבת מאד ומסובכת ללמוד. אגב, היא מבית היוצר של קורל.
אילוס גם לא נקראת מקצועית למאיירים, אם כי יש כאלו שיכולים לפתח סגנון ציור כזה, שדווקא אילוס על יכולותיה תתן מענה מושלם.

• הוסף לסימניות
@Bחיה, את מאיירת מקצועית?
אני ממש לא מאיירת, אלא גרפיקאית.
בעבר כשבררתי את העניין אלו התשובות שקיבלתי,
ופינטר היא תוכנה אלופה - למדתי אותה, מי שיכולה להשיג לעצמה את התוכנה ו"לשחק" איתה, שוה לה

• הוסף לסימניות
אז שאלה כזאת מיועדת לציירים... סתם מבירור שעשית בעבר?
העולם התקדם, גברת...

אגב, סתם משהו מעניין:
קורל היא חברה ותיקה, שיש לה תוכנות מקבילות לתוכנות של אדובי. (היה לי פעם את החבילה הנרחבת שלהם, לפני שנים. משם אני יודעת)
קורל דרו מקבילה לאילוסטרייטור.
פיינטר מקביל לפוטושופ.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה