עזרה בבקשה בהתקנת IDM

• הוסף לסימניות
לפני כמה חדשים היה לי מותקן במחשב IDM חינמי
ולאחר 3 חדשים הוא התנתק לי לבד,
עכשיו תוכנה זו נדרשת לי שוב
וכשאני רוצה להתקין אותה הוא אומר לי שנגמרו לי 30 ימי החינם
באיזו צורה אני יכולה להתקין בכל אופן
(שמעתי שהוא חינמי) אבל הוא דורש לי סיסמה.
(לפני שפתחתי בלוג זה בדקתי היטב בפורם ולא ראיתי שום דבר המדובר בנושא זה)
אשמח מאוד באם תוכלו לעזור לי
תודה לכם חברי פרוג.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
השאלה היא כזאת, למה דווקא IDM? מה את צריכה ממנהל ההורדות שרק הוא יכול לעזור לך?

• הוסף לסימניות
למתקדמים שביננו...
תיקח מכונה וירטואלית עם מערכת הפעלה זהה למערכת ההפעלה שלך תעשה יצוא של כל הרגיסטרי לקובץ אח"כ תתקין את התוכנה המדוברת ותסיר אותה ושוב תעשה יצוא של הרגיסטרי תקבל שני קבצי רגיסטרי שההבדל בניהם הוא אותו מרכיב שמיידע את המחשב שלך על תום ה30 יום...

• הוסף לסימניות
כל זה בשביל IDM??? תעשה לי טובה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עשרים ושתים;796096:
למתקדמים שביננו...
תיקח מכונה וירטואלית עם מערכת הפעלה זהה למערכת ההפעלה שלך תעשה יצוא של כל הרגיסטרי לקובץ אח"כ תתקין את התוכנה המדוברת ותסיר אותה ושוב תעשה יצוא של הרגיסטרי תקבל שני קבצי רגיסטרי שההבדל בניהם הוא אותו מרכיב שמיידע את המחשב שלך על תום ה30 יום...
לא רע...
רק איך תמצא את הקובץ הספציפי?

• הוסף לסימניות
שלום וברכה
לגבי IDM זה לא חינמי, אלא עולה כסף לאחר חדש
לגבי לעקוף אותם, נכנסים לפלפול של גזל הגוי... או מניעת רוח וכולי
הדרך הפשוטה והנוחה היו תוכנת real player
יש לה גירסא חינמית, וגירסה בתשלום יותר מהירה כמו IDM
שימו לב- לאחר התקנת ריאל פלייאר תמחקו את הקיצור דרך בשולחן עבודה כיון ששולח לדברים לא צנועים
ומכאן ואילך כל סרט כמעט ברשת יעלה לכם לינק להורדתו, שימו לב שהוא נכנס ישירות לתיקיית הורדת סרטים
חפשו אותה ותעשו קיצור דרך אליה מהשולחן עבודה
הנה פוסט עם הורדת התוכנה שכתבתי על התוכנה הזו real player
בהצלחה
ואשמח לעזור אם למשהו ייתקע

• הוסף לסימניות
זאת אומרת להריץ תוכנה שבנוסף שמה לי תוסף בדפדפן כדי להוריד סרט? הזוי
למה לא זה?

• הוסף לסימניות
זה טוב רק לפיירפוקס
הכי מהיר לדעתי זה כרום
יש לו גם חסרונות, אבל פיירפוקס תוקע את המחשב פעמים רבות.
לכן אין מנוס מתוכנה, זה מה ששאלה השואלת, וביקשה IDM

• הוסף לסימניות
בס"ד

להסיר עם ריבו הסרה מלאה, ואו אז יעלמו עקבותיה, וניתן יהיה להתקין מחדש את החינמי, לעוד 30 יום.

• הוסף לסימניות
אם אפשר להסביר לעם...

אולי בבקשה תסביר יותר בפשטות
תודה

• הוסף לסימניות
בס"ד

ריבו זו תוכנה המסירה תוכנות , גם את שאריות התוכנה מהרג'יסטרי, לאחר מכן התוכנה לא תזהה שכבר היה מותקן על המחשב אי פעם IDM ותאפשר להתקינו מחדש.

מצורף ריבו (יש בה עברית, פנה לאפשרויות)

קבצים מצורפים

• revouninstaller גרסה אחרונה.zip
    2.9 MB · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י trew;796103:
כל זה בשביל IDM??? תעשה לי טובה...

המטרה היא ממש לא IDM בשביל זה אפשר להוריד קראק או סריאל ... המטרה להבין את הרעיון של השלושים ימים איך לבטל אותם ..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עשרים ושתים;796319:
המטרה היא ממש לא IDM בשביל זה אפשר להוריד קראק או סריאל ... המטרה להבין את הרעיון של השלושים ימים איך לבטל אותם ..

אם כבר מדברים על מהלך כזה, עדיף להשתמש בתוכנה זו
עוד תודו לי...:p

• הוסף לסימניות
אין עליכם עם ישראל.
רק אתמול בלילה שלחתי בקשת עזרה
ועכשיו מזדמן לי להכנס שוב
כזו תגובה רצינית אתם 10
תודה רבה לכולם ואני מתחילה לעבוד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה