דרוש מידע עזרה בבקשה, חרגתי בשיחות בסלולר.......

• הוסף לסימניות
אודה לעזרתכם,
הבוקר אני מקבלת טלפון מבקרה בחברת הסלולר שאני מנויה כי חרגתי בכאלף דקות מהמסלול (כשר) אליו אני מנויה, מדובר בחשבונית ע"ס 740 ש"ח!!!! (במקום איזה 30 ש"ח)
בשיחה עם שרות הלקוחות טענו שהם שלחו חייגנים (שירות שיחה אוטומטי) שמתריעה על ניצול של 75% ושל 100% מהחבילה.
למעשה, אני לא קיבלתי כאלו שיחות!! וגם לא ראיתי שיחות שלא נענו, ואני חוזרת לכולם......
על טענה זו הם אמרו שהם מצידם שלחו וזב בעיה שלי שלא עניתי!!!
(אם ככה למה שלחתם שוב את מחלקת בקרה? לא היתה תשובה....)
יש לכם עיצה כיצד לפתור את זה? ממש לא בא לי לשלם להם את הסכום ההזוי הזה!!!!!

• הוסף לסימניות
יש עוד רעיונות?
לבטל כרטיס אשראי??? יעזור????

אולי יש להם אפשרות לבדוק שהשיחות לא התקבלו, ז"א אין דק' שיחה שביחות שנשלחו.

• הוסף לסימניות
לבטל כרטיס אשראי??? יעזור????

חס ושלום, עובר ישר לעו"ד!

לשבת על מנהל בכיר ( יכול לקחת כמה ימים) כדי לרכוש עוד חבילה רטרואקטיבי, ( עזר חלקית בסלקום)
לבדוק את הנושא של הנחיית משרד התקשורת לאור המרחבים הקוליים- לראות אם מצמצם משהו,
לאיים בעזיבה, בתלונה להגנת הצרכן, ....

בפועל הנושא הזה של " שלחנו הודעה קולית" משמש אותם כל הזמן.
גמני מעולם לא קיבלתי הודעות מהם בזמן שהם מבטיחים ששלחו כמה וכמה...

• הוסף לסימניות
לשבת על מנהל בכיר ( יכול לקחת כמה ימים) כדי לרכוש עוד חבילה רטרואקטיבי, ( עזר חלקית בסלקום)
יש סיכוי?
כמה עזר חלקית?
חייבת לציין כי גם חודש קודם היתה חריגה של 50 ש"ח שלא היה לי כח לעשות מזה עסק,
אבל הפעם הגזימו שם לחלוטין!

• הוסף לסימניות
בפרטנר
איימנו בעזיבה
והם נתנו זיכוי של 80%.
זה לקח כמה ימים עד שהנציג קבל אישור מלמעלה.

• הוסף לסימניות
בפירוט שיחות שאצל החברה אין אפשרות לראות גם שיחות שלא נענו?

• הוסף לסימניות
פשוט אמרתי לנציג
תוכלי לפרט לי איך לעשות את זה?

פשוט אמרתי לנציג שבצער רב אאלץ לעבור לחברה אחרת, כי לא מתאים לי הסכומים האלו ובחברה שהייתי קודם זה אף פעם לא קרה ומתי שחרגנו הם היו מחייבים אותנו על עוד חבילה ולא על כאלה סכומים.
ברגע שאמרתי את זה הוא אמר שיבדוק עם מנהל וחזר אחרי כמה ימים עם תשובה שנקבל זיכוי על 80%.

• הוסף לסימניות
לא,
זה היה לפני חצי שנה.

• הוסף לסימניות
מעדכנת,
לאחר שיחה עם 2 מנהלים, אין שום הבנה!! וממש לא באים לעזרתי!! לא מוכנים לרדת בשקל מהסיפור!!
יש למישהו עיצה נוספת??
תודה רבה

• הוסף לסימניות
לא להתייאש.
להיצמד לגרסא שלא קיבלת שום עדכון
(ודיברת עם חברות וגם הם בחיים לא קיבלו וכו..לתת תחושה של תביעה ייצוגית באוויר...)
לעלות מראש צוות למנהל מחלקת שירות לקוחות
ומשם למנהל תלונות הציבור
ומשם למנכ"ל. (כן, ה750 שלך שווים קצת יותר מ2 הדקות שהוא יקדיש לך)
אם גם הוא לא יסכים- אבוד.
אבל בדרך כלל ככל שההירארכיה עולה הנדיבות גדלה.

• הוסף לסימניות
לא להתייאש.
מתייאשת,
דיברתי עם נציג, ועם המנהל שלו, ועם המנהל שמעליו.
אין סיכוי מבחינתם.
הגשתי תלונה לרשות להגנת הצרכן
ושלחתי מייל לנאוה קצין מהקו החם של יתד
בינתיים לא חזרו אלי.
אולי אורי מקלב נציגינו יוכל לעזור? (השאלה אם ריצה, יש מידע בעניין?)
יש לכם עוד רעיונות?? אשמח מאד מאד לשמוע?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה