כללי עזרה בבקשה - סידור כיס למנחה ומעריב

• הוסף לסימניות
נתנו לי סידור קטן פשוט לבן, עם הטבעות כסף. רוצים משהו ללא תמונות, אבל עם הטבעות והבלטות.
היות ומעולם לא עשיתי זאת, אני אפילו לא בטוחה באיזה תוכנה עושים זאת. וגם אינני בטוחה מה המודרני היו ולא אספיק אפילו ללכת לחנויות לראות מה מקובל. רוצים את זה מוכן מחר.

אז עזרתכם תתקבל ברצון ובשמחה.

הכנתי בינתיים משהו אבל אני לא בטוחה אם זה מתאים. התחלתי בפריהנד ועברתי לפוטושופ להכנת האפקטים.
אז אנא ייעצו לי דחוף!
ואנא לא להוציא מהפורום.
אבקש כמו כן עזרה בבחירת פונט מתאים לכותרת, וכמו כן עצה בהכנת הדף הפנימי.

בתודה מראש
תמנה

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 774.1 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
אני גם לא מבינה למה הצבעים נראים כל כך שונים פה. זה אמור להיות בגווני בז'.

• הוסף לסימניות
אני מעלה שוב

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 163.8 · צפיות: 7
  • הוסף לסימניות
ויש גם את האפשרות הזו

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 176.7 · צפיות: 8
  • הוסף לסימניות
איזה גודל הסידור מנחה ערבית הזה?? גודל בס"מ

• הוסף לסימניות
8 / 11.50 ס"מ
סידור כיס

• הוסף לסימניות
רק הטקסט שיהי' בהטבעה?

• הוסף לסימניות
נראה לי שהם ירצו קצת יותר מזה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה