עזרה בבקשה, PDF או GEPG

• הוסף לסימניות
שלחתי לדפוס תמונה להדפסה על קנווס בPDF
ואמרו לי שצריך לשלוח את זה בGPEG, היתכן?
הPDF נראה יותר איכותי

• הוסף לסימניות
דפוס או פוטו?
כי אם זה פוטו אז הם עובדים רק עם JEPG
אם זה דפוס אז לא שמעתי על דבר כזה, ידוע לי שעדיף PDF

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ChaviArt;2139712:
דפוס או פוטו?
כי אם זה פוטו אז הם עובדים רק עם JEPG
אם זה דפוס אז לא שמעתי על דבר כזה, ידוע לי שעדיף PDF

כנראה שזה פוטו, והם אמורים להדפיס לי על קנווס, אבל הGPEG יוצא הרבה פחות איכותי,
האם אין להם אפשרות אחרת

• הוסף לסימניות
כמה שידוע לי לא
פוטו עובד עם GEPG על צבעי RGB אבל אם זה ברזולוציה גבוהה (300+) זה בסדר גמור
(כל הצלמים מדפיסים כך וזה יוצא להם איכותי ומעולה)

בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ChaviArt;2139746:
כמה שידוע לי לא
פוטו עובד עם GEPG על צבעי RGB אבל אם זה ברזולוציה גבוהה (300+) זה בסדר גמור
(כל הצלמים מדפיסים כך וזה יוצא להם איכותי ומעולה)

בהצלחה

ממש תודה,
אולי מישהוא יודע להמליץ על הדפסת תמונות על קנווס כולל מתיחה בב''ב או ירושלים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה