עזרה בבקשה

• הוסף לסימניות
מחפשת דחוף קולות קירור של צפרדע צפרדעים וכן תמונה של כינה נורמלית
סליחה על הגועל
פשוט מכינה מצגת על עשרת המכות
או אולי יש פה כבר למישהו שמוכן לתת לי לשיעור מבחן?????????
אבקש לאישי אם אפשר

• הוסף לסימניות
כינה?
אשתדל לצלם עבורך מחר בערב אחרי קילוח הילדים:eek:

לדעתי כל תמונה של ג'וק בלתי מזוהה תספיק.
שיוכיחו שזו לא כינה...

• הוסף לסימניות
ממש לא זו מצגת!!!! מראים על הלו ח בענק
זה לילדים נכון אפשר להסתפק בג'וק דומה

• הוסף לסימניות
סתם התלוצצתי. לא מצאתי אפ'פעם שום כינה לשום ילד, על אף שאני מחפשת...
נראה לי באמת שלא תצטרכי לדייק בסוג הג'וק...

טוב הנושא הזה מגרד לי...

איך הוא?
(תושב פרוג, חיפשתי בשבילך פה)

קבצים מצורפים

• 0 ביטים · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
זה כן כינה! אני ממש מזהה אותה מהראשים של הילדים...
פיכככככככככס.

• הוסף לסימניות
זכור לי שלאמנון יצחק באתר של שופר יש סרטון על עשרת המכות..
תנסו לחפש שם.

• הוסף לסימניות
אבל אם בכל זאת, אז הנה--בבקשה:

קבצים מצורפים

• FROG_CRO.WAV
    KB 249 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
הג'וק למעלה הוא לא כינה.
אלא מקק או משהו כזה
זה ברור, כן?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה