עזרה בבקשה !!

• הוסף לסימניות
אני קיבלתי 2 הצעות עבודה לבנית אתר תדמית (תכנות - לא מעצבת אותו).
חשבתי לבנות אותו בוורדפרס.
יש לי כמה שאלות:
1. כמה זמן אמור לקחת לבנות כזה אתר בוורדפרס?
2. מה המחיר המקובל ? יש לציין שאני מתחילה אז מה נראה לכם אני יכולה לקחת?

ובכללי - אני עובדת כרגע בתכנות , יש בוורדפרס מקום לתכנות? או שאולי יש פלטפורמה אחרת שיותר מתאימה למתכנתים?

תודה מראש :)

• הוסף לסימניות
אין לאף אחד תשובה בשבילי ? :(

• הוסף לסימניות
בעיקרון PHP
אבל גם HTML CSS וכו'

בהצלחה מרובה

• הוסף לסימניות
למה לבנות אם יש כלים פשוטים שאפשר לעשות איתם כמעט הכל? זה אתרים תדמיתיים, מה כבר יכול להיות? מקסימום לשחק קצת בCSS להתאמה מלאה של העיצוב
זה נשמע לי עבודה לחינם

• הוסף לסימניות
בשביל אתרי תדמית - אני הייתי ממליצה לך ללכת על וורדפרס

• הוסף לסימניות
אתר תדמיתי מתאים לבנות אותו בוורדפרס ואם יש אופציות מסוימות שלא מובנות בתבנית תוכלי לתכנת אותם,
אם אין לך נסיון בוורדפרס זה יהיה לך קצת מורכב ויקח לך זמן
מחיר תחשבי לפי כמה שעות יקח לך לבנות

• הוסף לסימניות
מחיר תחשבי לפי כמה שעות יקח לך לבנות
זה נכון אולי רק בשביל לא להרגיש מנוצל, המחיר הוא תוצאה של ידע ולא רק עבודה.
המחיר הנכון הוא לדעתי כמו שנעמי הנקין הי"ד כותבת הוא המחיר המקסימלי שאתה יכול לקחת בלי לאבד את הלקוח!

חוץ מזה, די ברור שמן הסתם באתר וורדפרס ראשון לא עושים כסף ביחס לשעות עבודה שזה ייקח כי ייקח שעות ללמוד את הפלטפורמה.
אז ככה שאם את מתכננת אולי לעשות אחר כך עוד אתרים או משהו שבתחום קרוב אז זה שווה לך אבל אם לא אז הייתי אומר לך לסרב לזה, כי זה לא יהיה שווה את הזמן של הלימוד.

• הוסף לסימניות
תודה לכולם :)
אלף ש"ח לאתר תדמית זה מחיר סביר או ניצול?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה