כללי עזרה בבקשה

• הוסף לסימניות
איזה תמונה אפשר לשים למודעת פרסום לסטודיו לאומנות, כשהמסר שהלקוח רוצה להעביר הוא שמשנה לשנה יש התקדמות ברמת העבודות?

הלקוח הציע כסלוגן 'עולם האומנות מתקדם, אל תשארי מאחור', אך פתוח לסלוגנים אחרים, אולי גם בסלוגן תוכולו לעזור?

הסיפור הוא; מדובר בסטודיו למלאכות, תמונות קיר בשילוב אומנות, ולאחר מכן הלקוח מקבל את המלאכה אליו הביתה, ובפרסומת לא רוצה לדבר על המחיר, כי הוא לא זול, גם לא על המהירות כי גם לא נכון, עושים שם מלאכה אחת לחצי שנה בערך, אלא ההדגשה תהיה על ההתקדמות, שמשנה לשנה יש מלאכות חדשות עם מיכשור חדש, כמו צריבה בלייזר על עץ, וכדו'.

עוד פרט שאולי חשוב להדגיש, הפרסומת לא אמורה להביא אנשים להרשם לחוג, אלא הזמנה לתערוכה שתהיה ושם יוצגו מלאכות שנעשו בחוג, הפרסומת צריכה לגרום לאנשים להרגיש שחייבים לבוא לתערוכה, ובתערוכה יחולק קטלוג של הסטודיו שזה אמור לשכנע להרשם. האסטרטגיה של הלקוח, שהסביר (אולי יש בזה משהו, תגידו אתם) שאחרי שיראו בתערוכה את העבודות אנשים כבר ירצו לבוא, כי באמת עושים שם עבודות מיוחדות, רק שצריך לחשוב איך גורמים לציבור להגיע לתערוכה.

אולי שייך לפורום פרסום, אבל פה בטוח (בעז"ה) אקבל עזרה.

ושוב, א. לא להוציא פרטים מגבולות הפורום.
ב. בעז"ה אראה לכם את העבודה בהמשך.

תודה רבה

• הוסף לסימניות
לך על אימג'ים שמבטאים אבולוציה.

אך לדעתי אפשר לעשות כאן יופי של מודעה טפוגרפית.
זה ישדר אומנות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shi11;44233:
לך על אימג'ים שמבטאים אבולוציה.

מה למשל?

הרעיון הטיפוגרפי ענק! אך אפשר שילוב של שתי הרעיונות.

• הוסף לסימניות
א. כל מה שמבטא צמיחה יכול לבוא בחשבון (שתיל מול צמח, או למשל להראות אימג' של "שוליית האמן" שמביט בבעל הנסיון - ורוכש ידע)

ב. לשכנע אנשים לבוא לתערוכה אפשר באחת משתי דרכים: 1. להבטיח מתנה לכל משתתף
2. ליצור בידול ולפנות לפלח שוק שיוגדר כ"אנין טעם", "מבין באמנות" ו"יודע להעריך יופי ואסתטיקה"

• הוסף לסימניות
אני גם חשבתי על רעיון כזה דהיינו לשים תמונה איך שצייר אומן צובע על לוח והוא צובע את רקע התמונה האחורי ולצידו ילד קטן או סתם אדם גם אם לוח ציור והציור שהוא צייר הוא רק חצי מהתמונה האחורית (background) מקווה שהבנת אותי

• הוסף לסימניות
חבר'ה, אני צריך דחוף עוד רעיונות.

תודה מראש.

• הוסף לסימניות
הסלוגן המנצח!

"לך עכשיו
על אומנות העתיד"

בתחתית המודעה להוסיף משפט כמו
לך על זה...
...אולי אתה אומן העתיד?

ברעיון צריך לשים את האותיות תשע"ח בעבודה האומנותית המתקדמת ביותר שיצאו מתחת ידי הלקוחה עד היום, לא כעבודה גמורה אלא באמצע, לדוגמא, עבודה בלייזר, שהאותיות תשע"ח כבר חתוכות אבל לא כל האותיות מהוקצעות כבר מספיק במיטב האומנות, העבודה הזו תרחף במרכז המודעה קצת כרקע וקצת כתמונה (אני מקוה שאתה מבין אותי)

זהו רעיון א'

נ.ב. לשון זכר כולל לשון נקבה לשון רבים כולל לשון יחיד

• הוסף לסימניות
תודה רבה.

אך אולי רעיון ב' יהיה יותר טוב...:)

או שאבין יותר טוב...

לא מתרגשים מידידים...:rolleyes:

• הוסף לסימניות
רעיון ב'

מחפש קידומים?
זו האומנות שלנו!

בשורה הראשונה יכול להופיע גם "אוהב להתקדם?" או "רוצה להתקדם?", עדיין אין לי רעיון מגובש לשם כך.

מאחורי הרעיונות: רעיון א' אומר שיש עכשיו את האומנות של עוד 10 שנים בשנת תשע"ח (אגב אולי יותר טוב תש"פ, יותר טוב היה 2200 אבל בעיר שלכם זה לא כ"כ הולך), ויש אפשרות עכשיו לעשות פעולה של הליכה שמביאה לידי כך, והתשובה היא ללכת לתערוכה.

רעיון ב' מדבר לאנשים בעלי אתגר ושאיפה להתקדם (וצריך גם שיאהבו את האומנות וזה הקצת חסר ברעיון זה, הגם שזה יכול להיות שיקול אצל אנשים לעשות הסבת מקצוע ולהתקדם באומנות) וגם מונח פה שהאומנות שלנו זה להתקדם.

אם גם זה לא מוצא חן בעיניך תחכה לאחר חצות אז המוח שלי פעיל יותר טוב ברעיונות.

לשון זכר וכו'... :p

• הוסף לסימניות
הרבה הרבה יותר טוב!

אבל אני עדיין חושב לחכות לאחר חצות...:)

• הוסף לסימניות
זה מה שיש לך לומר?

:(:mad::(

גרפיקאים ופרסומאים!
ממיטב מערכת הפורום, תחוו את דעתכם בנידון.:)

• הוסף לסימניות
מזל שאי אפשר לשים יותר מארבע סמיילים:):):):)

• הוסף לסימניות
רעיון נוסף

"לא חוזרים על אומנות פעמיים"

לקוח מתוך הסלוגן העממי "לא חוזרים על בדיחה פעמיים".​

הרעיון צריך להיות אוסף של חלקי עבודות בתמונות קטנות, בריבוע, במרכז המודעה (מתחת לסלוגן מעל לפרטים), בצד שמאל למטה תכתוב את שם העסק, ומתחתיו "מתקדמים ומתחדשים".​

כולי האי ואולי... (היה כבר חצות)...​

• הוסף לסימניות
לך קדימה לקידמה באומנות

אפשר לתת לעשות פרסומת שמתחילה בחד מימד, עוברת לדו מימד ומסיימת בתלת מימד להראות התפתחות

כמו תמונה של כדור למשל [סתם זורקת רעיון], אחר כך הכדור ומאחוריו רקע, ואחר כך הכדור תלת מימדי עם צל והרקע גם מתפתח

• הוסף לסימניות
רעיון נוסף

כל יום
והאומנות שלו

תפרוס מתחת לסלוגן, במרכז ההודעה 7 ריבועים, ריבוע ראשון כדור הארץ, ריבוע שני שמים, שלישי ימים ונהרות, רביעי שמש וירח, חמישי עשבים, שישי חיות ועופות, שביעי נרות שבת.

ייתכן שזה מדי פרובוקטיבי בשביל העיר שלכם, אז אולי כדאי לוח שנה פתוח שבועי, ובמשבצת של כל יום (מימות החול כמובן), תשים תמונה של עבודה אחרת.

• הוסף לסימניות
עוד רעיון

עם האומנות של ...
תמיד בקידמת הבמה

המשפט יכול להתחיל גם בלי המילה "עם"*.
בשורה השניה של המשפט יש כמה הדגשים
א. תמיד.
ב. קְדִימה.
ג. במה - הופעה.

כל אדם אוהב ל'הופיע' (גם הביישנים), כבר קנית אותם.
הקורא מבין שהאומנות מתקדמת, ותמיד.
והיא גם בקידמה - ראשונה.
היא גם מוצגת לראווה יש מה להתפאר בה.
הוא קולט שיש איזו במה - תערוכה שהיא מוצגת שם.

(שעה אחרי חצות)...
---------------------
* היות וזה לא בשביל למכור את האומנות שלה לכן אולי כדאי כן לכתוב את המילה "עם".

• הוסף לסימניות
סליחה שאני מתערב.
למה לכתוב באותיות גדולות???
זה ממש מפריע לקריאה!

• הוסף לסימניות
רק אחד,
אתה מפגיז!

אין עוד אף אחד בפורום חוץ ממך?

• הוסף לסימניות
חבר'ה מוכשרים, תעזרו לי להחליט בין שלל הרעיונות.

העיצוב כבר באמצע,:) רק חסר את הרעיונות הסלוגן.:(

תודה מראש.

• הוסף לסימניות
לראות אמנות כולם יכולים,
לעשות אמנות רק אנחנו יכולים.
בואו לראות את מה שאנחנו עושים...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה