עזרה - בבקשה

• הוסף לסימניות
אני מכניס תמונה לתוכנת פרמייר והתמונה מתקבלת בצורה גדולה.
איך מקטינים את התמונה כדי שזה יראה נורמלי.
בתודה מראש

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shlomol;820804:
בתודה מראש

על המסך, בדומה לפוטושופ או וורד- בעזרת הנקודות בזוויות.

• הוסף לסימניות
זה לא מקטין זה מזיז את התמונה.

--

• הוסף לסימניות
עלייך לוודא שהסמן הוא החץ הפשוט. עמדי על אחת הנקודות כשהיא הופכת לחץ רב כיווני ואז תוך כדי לחיצה תקדמי את העכבר להקטנה או הגדלה.

• הוסף לסימניות
לחיצה ימנית על התמונה בTIMELINE ואז SCALE TO FRAME SIZE

• הוסף לסימניות
תודה לך.. איך אני ממלא את זה על כל המסך??

נכתב ע"י 0527165603;820840:
לחיצה ימנית על התמונה בTIMELINE ואז SCALE TO FRAME SIZE

--

• הוסף לסימניות
פשוט מגדילים זאת באופציה "סקייל" בחלון של אפקט קונטרול. (לא ידעתי לכתוב זאת באנגלית ומקווה שהובנתי...)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shlomol;820804:
בתודה מראש

לפני שמיבאים את התמונה לפרמייר תכנס להגדרות בפרמיר:
edit-preferences-general
ולסמן וי באפשרות של default scale to frame size
ומעכשיו כל פעם שתייבא תמונה זה ייבא לך את בגודל הנכון

• הוסף לסימניות
האופציה של סקייל טו פריים סייז רצויה במידה מסוימת בלבד.
מה שקורה, התמונה משתנה וה100% קטן לפי מימדי הפריים
כך שאם את רוצה להנפיש את התמונה להגדיל וכו', איכות הפיקסלי של התמונה ירדה וחבל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה