חדשות עזרה בבקשת חסות מחברות

• הוסף לסימניות
אני מנהל "חדר קפה" בביהמ"ד של כ200 אנשים בבני ברק.
הייתי שמח לקבל חסות מחברות וחנויות להוצאות התפעול של החדר קפה, שיספקו לי את כוסות הקרטון, ממותג עם לוגו החברה שלהם.
ואדגיש, שהחסות שאני רוצה הוא בעצם טוב לי וגם טוב להם.
כי הרי החברות מוציאות הון עתק על פרסומת בבני ברק, (עיין ערך מכבי וכל הקופות חולים, ביטוחים,תדירן, וכו' וכו')
וכאן אני מציע להם פרסומת זולה - ממוקדת - ויעילה, ו....גם אני ארויח מזה.

ניסיתי לשלוח מיילים לכמה חברות והם או שלא ענו לי כלל, או שענו לי שזה קשור לחברת פרסום שלהם.
אבקש מכל מי שיוכל לעזור לי, ויודע להדריך אותי איך לקבל כזה דבר.
תודה רבה מראש לכל המגיבים והעוזרים
:):):)

• הוסף לסימניות
אנחנו קיבלנו מחברת בסדנו בעבר כוסות קרטון עם לוגו שלהם

• הוסף לסימניות
לא יודע מה קורה היום בתחום
בעבר היו צריכים להגיע לבסדנו
הם היו מפנקים בכוסות, עם פרסומות כמובן.

• הוסף לסימניות
לא יודע מה קורה היום בתחום
בעבר היו צריכים להגיע לבסדנו
הם היו מפנקים בכוסות, עם פרסומות כמובן.
שלחתי להם מייל עם בקשה
בא נראה האם וכמה ואיך יתנו לי
תודה רבה

• הוסף לסימניות
שלחתי להם מייל עם בקשה
בא נראה האם וכמה ואיך יתנו לי
תודה רבה
מניסיון, כששולחים מייל זה נותן תחושה שאתה "מתחבא".
בקשות חסויות שהניבו תוצאות- ברוב ככול הפעמים התבצעו בשיחת טלפון או הכי טוב- פנים אל פנים.
אתה בא לבקש מהבנאדם כסף, אתה רוצה שהוא ייתן לך,
אז מה אתה מתחבא? אתה חושב שהוא ייתן מתן בסתר? לך בגלוי, דבר איתו, תקבע פגישה.
ככה יש הרבה יותר סיכוי לתוצאות.
ואגב, טלפונים של מנהלי קשרי לקוחות מפורסמים היום בכל המקומונים העירוניים. רק לפתוח ולדפדף.

• הוסף לסימניות
בקשות חסויות שהניבו תוצאות- ברוב ככול הפעמים התבצעו בשיחת טלפון או הכי טוב- פנים אל פנים.
ואגב, טלפונים של מנהלי קשרי לקוחות מפורסמים היום בכל המקומונים העירוניים. רק לפתוח ולדפדף.
זה ממש נכון אבל לא אצל בסדנו, שיש להם מטרה לחלק כוסות.

• הוסף לסימניות
בעבר הם פרסמון איזה מספר טלפון לבקשת כוסות.
תנסה להשיג אותו.
לבקש באא"ר, שם יותר המקום.

• הוסף לסימניות
צודק ב100%

תפסיקו לשלוח מיילים..

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תפנה לרכניץ(ברצינות)
אני בעבר פניתי אליו כי הייתי צריכה תרומה לאיזה משהו והוא נתן לי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה