עזרה בגוון תאורה

• הוסף לסימניות
יש לי בבית גופי תאורה שקועים בתקרה.
עד היום היו בהם מן גופים פלורוסנטים קטנים, שאינני יודעת מה הגדרתם, אם T5 או PL או משהו אחר.
מה שחשוב שצבע התאורה היה cool white, (נמדד גם כ 3400 מעלות קלווין)
זה צבע תאורה שדומה מאד לאור השמש הטבעי. והוא נותן תחושה של בית שטוף שמש גם כשהתריסים סגורים.
מאד מאד חשוב לי להמשיך ולהשתמש בו.
הבעיה היא שהיום אני לא מצליחה למצוא נורה פלורוסנטית שמתאימה לגוף (זהו גוף עגול מתאים לקדח בקוטר 9 ס"מ). כעת כשהנורה נשרפה עלי לקנות גוף תאורה חדש.
בחנות הציעו לי גופי תאורה עם לדים אך כולם באים רק בצבע לבן או בצבע צהוב ממש. דומה שצבע הביניים cool white כבר לא קיים.
מה אפשר לעשות?
האם אפשר עדיין להשיג נורות פלורוסנטיות לגופים הישנים?
האם ניתן להשיג גופי לד בצבע הזה?
אם כן, היכן?

• הוסף לסימניות
לא כ"כ הבנתי איזה גופים יש לך, אבל אצלנו ניתן להשיג הרבה שקועים בצבע טבעי,

• הוסף לסימניות
לא הבנתי איזה גוף תאורה יש לך כדאי להעלות תמונה כולל הכיתוב הקטן שעל המנורה
אני חיפשתי נורה G9 לגוף תאורה לאחר שלא מצאתי בארץ הזמנתי באיביי נורות שמחזיקות לי כבר הרבה זמן

• הוסף לסימניות
בכל חנות תאורה יש G9, הסחורה של איביי לא תמיד אפשר לדעתאם היא איכותית, וחבל לקנות שם כשאת יכולה לקנות אצלנו כמעט באותו מחיר.

• הוסף לסימניות
טרוצר, ההאם יש לכם נורה מתאימה לגוף הזה בצבע coolwhite?
זה גוף התאורה, והכיתוב שמאחורי הנורה:

קבצים מצורפים

• P3231200.JPG
    2.7 MB · צפיות: 23
  • P3231204.JPG
    2.9 MB · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
לא הבנתי איזו נורה יש שם, אבל אם זה PL -לא קיים בלד,
אפשר לבוא אלינו עם הגוף תאורה ונבדוק
מאורות- ר' יהושע 5 ב"ב

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טרוצער;2498190:
בכל חנות תאורה יש G9, הסחורה של איביי- לא איכותית, וחבל לקנות שם כשאת יכולה לקנות אצלנו כמעט באותו מחיר.

צודק התבלבלתי לא התכוונתי ל-G9 כי אם לנורה אחרת שנקראת GX53. אני הזמנתי מאיביי ועובד יופי כבר כמה שנים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קליין;2498236:
טרוצר, ההאם יש לכם נורה מתאימה לגוף הזה בצבע coolwhite?
זה גוף התאורה, והכיתוב שמאחורי הנורה:

לפי התמונה זה באמת GX53. אני הזמנתי כזה באיביי

• הוסף לסימניות
3400k זה לא קול ווייט ומה שיש בתמונה זה 6500 שזה
גם לא קול ווייט...
קולווייט זה באיזור ה4500K

ויש בשפע לדים בצבע הזה, הסחורות של איביי ברובם מאכזבות...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GolanArt;2503200:
גם לא קול ווייט...

נראה לי הבעיה בסוג המנורה לא בצבע.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GolanArt;2503200:
גם לא קול ווייט...

נכון. טעות שלי. cool white זה 4000-4500 קלווין.
והנורה שבתמונה זה אכן אור קר ולא מה שאני רוצה. הבעיה היא, שאת סוג הנורה הזה לא מצאתי בכלל, ובטח שלא בצבע הנדרש. האם אפשר למצוא אותו באיביי? במקום אחר? איך הוא נקרא?
אשמח להחכים: מה מאכזב בגופי התאורה של איביי?

• הוסף לסימניות
כמו שכתבתי אני הזמנתי באיביי פשוט לכתוב את שם הנורה במקרה שלנו GX53 והצבע המבוקש (או לכתוב 6500K אם זה מה שאתה צריך) ולהזמין מאחד שיש לו הרבה הזמנות ופידבקים טובים
אני הזמנתי עם לדים ואני מרוצה. אין לי קישורים כי זה היה לפני מספר שנים (וזה עדיין עובד)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה