עזרה בגימייל

• הוסף לסימניות
אני רואה שאני מחובר בשני מכשירים למייל
אני רוצה לנתק את המכשיר השני, והוא רוצה אימות
אז הוא שולח קוד SMS לפלאפון כשר, ואין לי איך לקרוא את הקוד
בקיצור אני לא מצליח לנתק את המכשיר השני מהמייל שלי
מה עושים?
תודה רבה

• הוסף לסימניות
  • רוב שירותי מייל (למשל Gmail או Outlook) נותנים אפשרות לאימות דרך אפליקציית אימות (Authenticator), מייל גיבוי, או שאלות אבטחה.
  • תכנס לחשבון שלך דרך מכשיר שאתה עדיין מחובר בו:
    • חפש Security / אבטחה / Two-Factor Authentication
    • תבדוק אם יש אפשרות “לא יכול לקבל SMS?” או “Use backup code / recovery code”.
    • אם כן, תוכל לייצר קוד גיבוי ולהשתמש בו כדי לאשר את הניתוק.

לי קרא משהו דומה וניסיתי שיתן לי אפשרות בשיחה וזה מאוד עזר

2️⃣ אם אין גישה לקודים או פלאפון​

• צריך לפנות לתמיכה של השירות (Gmail / Outlook / Yahoo וכו’):
    • בדרך כלל יש “I don’t have access to my phone” או “account recovery”.
    • תתבקשי להוכיח שאת בעלת החשבון (שאלות אבטחה, מייל משני, תאריך יצירת החשבון).
    • אחרי שהחשבון מזוהה, הם יתנו לך אפשרות לשנות את הגדרות האימות ולנתק את המכשיר השני.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה