אלה קבצים שלא תופסים מקום בדרייבלכי "קבצים ששתפו אותי "
שמה תוכלי למחוק
אני מעבירה את זה לאשפה על ידי גרירה וזה עובר אבל אז אני הולכת לאשפה כדי למחוק אותה וזה מראה שהאשפה ריקה. הגיוני?תנסה לבצע מחיקה על ידי גרירה ישירה של הקובץ/התיקייה אל סימון הפח אשפה
אם מדובר "בקבצים ששותפו איתי".אז אכן ,זה מה שאמור להיותאני מעבירה את זה לאשפה על ידי גרירה וזה עובר אבל אז אני הולכת לאשפה כדי למחוק אותה וזה מראה שהאשפה ריקה. הגיוני?
אז יכול להיות שהגרירה לא נקלטה.אני מעבירה את זה לאשפה על ידי גרירה וזה עובר אבל אז אני הולכת לאשפה כדי למחוק אותה וזה מראה שהאשפה ריקה. הגיוני?
תודה רבה לכולם על העזרה.
משהו לא הגיוני,
אני מוחקת על ידי הרעיון של גרירה ב3 נקודות בצד שמאל וזה נגרר ,
ואז הצאתם שאני אחכה כמה דקות אעשה ריענון וכו'
קיצור ניכנסתי מחדש לדרייב אחרי כמה דקות ולא הופיע שם כלום חוץ מ2 סרטונים משהו מוזר.
אז יכול להיות שהגרירה לא נקלטה.
תעבירי לאשפה בלחיצה על השלוש נקודות שבצד שמאל של הקובץ, והסרה
כמה היה לפני??? מחקת הכל מה הבעיה?משהו לא הגיוני,
אני מוחקת על ידי הרעיון של גרירה ב3 נקודות בצד שמאל וזה נגרר ,
ואז הצאתם שאני אחכה כמה דקות אעשה ריענון וכו'
קיצור ניכנסתי מחדש לדרייב אחרי כמה דקות ולא הופיע שם כלום חוץ מ2 סרטונים משהו מוזר.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים