אולי כדאי שתפנו למישהו שבמקצוע שלו - חשב שכרבעבודה של אשתי יש הרבה טעויות במשכורות. אנחנו לא מבינים בזה מספיק ולא יודעים לחשב.
מחפש איש מקצוע שיבדוק לי בתשלום. למי פונים? לחשבת שכר? יש למישהו המלצות ספציפיות?
קודם כל שתפנה לחשבת שכר שמחשבת את המשכורות במקום בו היא עובדת,בעבודה של אשתי יש הרבה טעויות במשכורות. אנחנו לא מבינים בזה מספיק ולא יודעים לחשב.
מחפש איש מקצוע שיבדוק לי בתשלום. למי פונים? לחשבת שכר? יש למישהו המלצות ספציפיות?
בכמה תלושים מדובר? באיזה תחום עובדת?בעבודה של אשתי יש הרבה טעויות במשכורות. אנחנו לא מבינים בזה מספיק ולא יודעים לחשב.
אשמח לקבל פרטים באישייש בודקות שכר שזו ההתמחות שלהן,
יכולה לשלוח מספרים באישי.
תמצאי דרך לקשר בינינו...אשמח לקבל פרטים באישי
זה חשוב לי מאוד
בתודה מראש
בודאי שבתלוש שכר יכול להיות טעויות, והרבהקחו בחשבון שאין טעויות בתלוש בד"כ
תלוש שכר זה כחומר ביד היוצר (תוספת X, בונוס, הכפלת פרמטרים בשכר ולהיפך ועוד ועוד)
והכי גרוע שהכל חוקי ולפי הספר
והבוס צוחק כל הדרך אל הבנק
עצוב, אבל זה מה יש.
השבוע גיליתי שלעובדת שלי שולם 80% מהשכר (עליתי על זה ביחד עם חשבת שכר)בודאי שבתלוש שכר יכול להיות טעויות, והרבה
בסה"כ זה בן אנוש שמזין את הנתונים ומספיק שבפעם הראשונה העובד לא הוגדר נכון מבחינת גיל/מספר ילדים ונתונים נוספים והטעות תימשך עד שיעלו עליה אם בכלל..
וכמובן גם בחישוב השעות והשכר יכול להיות אינספור טעויות
אכן, לאחר שבודקים כמה פעמים שכל הנתונים נכנסו תקין אז זה כבר כחומר ביד היוצר
מס הכנסה וביטוח לאומי מחושבים אוטומטי ואין הרבה מה לעשות איתם.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים