עזרה עזרה בהבנת התלוש משכורת , ומניעת טעויות ועקיצות... למי פונים בכזה מקרה?

• הוסף לסימניות
בעבודה של אשתי יש הרבה טעויות במשכורות. אנחנו לא מבינים בזה מספיק ולא יודעים לחשב.
מחפש איש מקצוע שיבדוק לי בתשלום. למי פונים? לחשבת שכר? יש למישהו המלצות ספציפיות?

• הוסף לסימניות
בעבודה של אשתי יש הרבה טעויות במשכורות. אנחנו לא מבינים בזה מספיק ולא יודעים לחשב.
מחפש איש מקצוע שיבדוק לי בתשלום. למי פונים? לחשבת שכר? יש למישהו המלצות ספציפיות?
אולי כדאי שתפנו למישהו שבמקצוע שלו - חשב שכר

• הוסף לסימניות
קודם כל שתפנה לחשבת שכר שמחשבת את המשכורות במקום בו היא עובדת,
ואם אין לה תשובות שתפנה לחשבת שכר חיצונית.

• הוסף לסימניות
בכמה תלושים מדובר? באיזה תחום עובדת?
מוכנה לנסות לעזור, אפשר קודם להעיף מבט לראות יש משהו שגוי שחוזר על עצמו...
(אם מדובר בעובדי הוראה זה צורת חישוב שונה מהתלושים הקלאסיים ואין לי איך לעזור בזה)

• הוסף לסימניות
מדובר על עבודה במוסד רפואי , העבודה במשמרות עם כל מיני כללים שלדעתי אין במקומות קלאסיים

• הוסף לסימניות
אשמח לנסות לעזור, כחשבת שכר עם ותק.
תשלח לי בפרטי.

• הוסף לסימניות
קחו בחשבון שאין טעויות בתלוש בד"כ
תלוש שכר זה כחומר ביד היוצר (תוספת X, בונוס, הכפלת פרמטרים בשכר ולהיפך ועוד ועוד)
והכי גרוע שהכל חוקי ולפי הספר
והבוס צוחק כל הדרך אל הבנק
עצוב, אבל זה מה יש.

• הוסף לסימניות
קחו בחשבון שאין טעויות בתלוש בד"כ
תלוש שכר זה כחומר ביד היוצר (תוספת X, בונוס, הכפלת פרמטרים בשכר ולהיפך ועוד ועוד)
והכי גרוע שהכל חוקי ולפי הספר
והבוס צוחק כל הדרך אל הבנק
עצוב, אבל זה מה יש.
בודאי שבתלוש שכר יכול להיות טעויות, והרבה
בסה"כ זה בן אנוש שמזין את הנתונים ומספיק שבפעם הראשונה העובד לא הוגדר נכון מבחינת גיל/מספר ילדים ונתונים נוספים והטעות תימשך עד שיעלו עליה אם בכלל..
וכמובן גם בחישוב השעות והשכר יכול להיות אינספור טעויות
אכן, לאחר שבודקים כמה פעמים שכל הנתונים נכנסו תקין אז זה כבר כחומר ביד היוצר
מס הכנסה וביטוח לאומי מחושבים אוטומטי ואין הרבה מה לעשות איתם.

• הוסף לסימניות
בודאי שבתלוש שכר יכול להיות טעויות, והרבה
בסה"כ זה בן אנוש שמזין את הנתונים ומספיק שבפעם הראשונה העובד לא הוגדר נכון מבחינת גיל/מספר ילדים ונתונים נוספים והטעות תימשך עד שיעלו עליה אם בכלל..
וכמובן גם בחישוב השעות והשכר יכול להיות אינספור טעויות
אכן, לאחר שבודקים כמה פעמים שכל הנתונים נכנסו תקין אז זה כבר כחומר ביד היוצר
מס הכנסה וביטוח לאומי מחושבים אוטומטי ואין הרבה מה לעשות איתם.
השבוע גיליתי שלעובדת שלי שולם 80% מהשכר (עליתי על זה ביחד עם חשבת שכר)
מי שהזים את החוזה שלה למערכת השכר נתן נתונים לא נכונים ולכן 20% מהשעות שהיא דווחה ואני אישרתי לא הגיעו למחלקת השכר בכלל.
הכי הזוי שהיא לא שמה לב.. וזה התמשך כמה חדשים
ב"ה היא תקבל החזר על כך אבל זה יכול לקרות בשוגג וזה קורה הרבה..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה