עזרה עזרה בהגברת חלב תוך כדי הנקה

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
צריכה עזרה דחוף
הבת שלי בת שלושה שבועות רגילה מאד לבקבוק (התרגלה מהבי"ח כיון שירדה מדי במשקל אז הוספנו תמ"ל...)
עובדת איתה מאד על הנקה - מפסיקה אותה כל פעם באמצע הבקבוק ונותנת לה לינוק (עד כמה שמסכימה) עד שמתעצבנת וזה קורה מאד מהר תוך דקה שתיים, ואז שוב בקבוק ושוב ממני וחוזר חלילה
אציין שהיא מוצצת חזק וקולטת שזה לא זה.. ומעדיפה את הבקבוק
אני חושבת שהבעיה היא מחסור בחלב
התחלתי לשאוב כל שעתיים וזה עזר אך במעט אבל אז אין לי מתי לתת לה לינוק כי כל הזמן אני אחרי שאיבה...
כרגע אני מאכילה אותה במשולב ושואבת אחרי האוכל (כל טקס ההאכלה לוקח קרוב לשעה)
מה אעשה כדי להגביר חלב?
לוקחת חילבה
ומוטיליום
וקראפט
ויין יבש
וישנה
ואוכלת חלבונים
אבל המקסימום שיוצא לי זה 10 מ"ל מכל צד וגם זה בקושי קורה...

• הוסף לסימניות
לי עזר מאוד
תנסי לאכול/לשתות כל יום:
15 כוסות מים(לא חד פעמיות)
כוס מיץ ענבים(לשתות פעמיים ביום כל פעם חצי כוס ולהוסיף לה עוד קצת מים)
2-3 שזיפים שחורים מיובשים
30 שקדים טבעיים
2-3 תמרים

• הוסף לסימניות
ממליצה לך לפנות ליועצת הנקה מוסמכת! יש בכל טיפת חלב.
מה שכן-
הייתי בסיטואציה דומה.
בגדול מה שהציעו לי זה הנקה ואז חלב שאוב דרך צינורית.
ושאיבה
כל הטקס לוקח כשעה ואסור שייקח יותר מזה.
זה במקרה שאין לתינוקת בעיה במציצה וכו',

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה