עזרה בהגדרות נטסטיק

• הוסף לסימניות
רכשתי סטיק של LTE 4G באלי אקספרס
לאחר ההתקנה כשאני מכניס את הסטיק למחשב עם הסים בתוכו
הוא לא מצליח לפתוח את התוכנה וני מקבל הודעת שגיאה
ואם אני מוציא את הסים ומכניס למחשב את הסטיק ללא הסים הוא כן מצליח לפתוח אבל כמובן ללא הסים אז אין לי רשת
אבל כשאני מכניס את הסטיק לשקע חשמל דרך USB יש חיבור ואני יכול לגלוש עם ווייפי
יש למישהו הסבר או פתרון ? אני בנטפרי

• הוסף לסימניות
אני גם רכשתי מאלי אקספרס דרך זיפי , ברשותך אשמח לעזרה לגבי הגדרת המכשיר, את התוכנה עצמה התקנתי אבל לא יודע איך מגדירים את המודם עצמו. יש לך אולי מדריך בעברית.

• הוסף לסימניות
הופ....הצלחתי, לא צריך נראה לי להגדיר שום דבר במכשיר, מה שעשיתי לחצתי על המלבן הירוק הימני שמופיע בתוכנה שכתוב עליו connect ואז התחלף לכיתוב אחר והתחיל לעבוד.

• הוסף לסימניות
בכלל לא רואה הבדל בין דור 3 שהיה לי קודם לדור 4 שיש לי כעת. מוזר

• הוסף לסימניות
אתה צריך באזור שלך אנטנה מתאימה לדור 4
לפעמים דור 3 כבר יותר מהיר עם יש עליו פחות עומס

• הוסף לסימניות
אני מדבר על ביתר
יש לפעמים עומס על הדור 4
שעדיף כבר דור 3

• הוסף לסימניות
המתנתי 3 חודשים שיגיע לי המודם ובסוף לא הועיל כלום. אולי כבר אמכור את זה למישהו או שאולי במשך הזמן דור 3 כבר יצא מהשוק

• הוסף לסימניות
איזה סים יש לך
לאחרונה עברתי לפלאפון
ועובד מצוין

• הוסף לסימניות
איזה סים יש לך
לאחרונה עברתי לפלאפון
ועובד מצוין
019. עובד על פרטנר כמדומני, גם לי עובד מצוין ברוב הזמן לאחר ששיניתי מיקום של שתי מטר באותו חדר אך ציפיתי שדור 4 יהיה מהיר יותר ולמעשה זה אולי זה אף איטי יותר

• הוסף לסימניות
היה לי פרטנר
ניתוקים כל הזמן
בקושי עובד

• הוסף לסימניות
019. עובד על פרטנר כמדומני, גם לי עובד מצוין ברוב הזמן לאחר ששיניתי מיקום של שתי מטר באותו חדר אך ציפיתי שדור 4 יהיה מהיר יותר ולמעשה זה אולי זה אף איטי יותר
דור 4 הרבה יותר מהיר!! גם אני עברתי מדור 3 לנטסטיק הזה בדיוק! רק מה- לפעמים הבעיה היא בקליטה...

• הוסף לסימניות
הקליטה מצוינת באופן כללי גם בדור 3, אז בזמן שיש
יכול להיות שהנטסטיק מוגדר לשימוש רק בדור 3 תשנה את ההגדרה שיתחבר באמצעות דור 4.
תודה על הנסיון לעזור. אולי תדריכו אותי איך אני מגדיר זזאת?

• הוסף לסימניות
אם אפשר לעזור לי גר בעזרא בני ברק סים של פרטנר אצל יוסי תקשורת נטסטיק איירטל
כל כמה דקות בין 10 דקות ל40 דקות מתנתק לי האינטרנט ואני צריך שוב להדליק ולכבות
וחוזר חלילה...
תודה רבבה

unnamed.png

• הוסף לסימניות
שכחתי לציין שבתמונה רואים שיש קליטה טובה יחסית אבל מנותק מחיבור רשת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה