עזרה בהגדרות של מצלמה

• הוסף לסימניות
סוף סוף קניתי מצלמה חדשה.
במצלמה הקודמת, כשחיברתי אותו למחשב בשביל להעביר קבצים, היה נפתח לי תקיה אחת ובו כל התמונות.
ועכשו, כשאני מחברת את המצלמה למחשב אני רואה מלאה תיקיות ובכל תיקיה כמה תמונות.
אשמח לדעת איך אני אמורה להגדיר שהכל ישמר בתיקיה אחת, כך הרבה יותר קל למצוא תמונות.
ועוד שאלת ידע - לפי מה נוצר התיקיות?
אם זה משנה - מדובר במצלמה של קנון.
תודה רבה

• הוסף לסימניות
זאת הצורה שקנון מאחסנת את הנתונים, כמדומני שזה ניתן לשינוי בהגדרות של המצלמה, נראה לי שאצלי זה מוגדר לפי חודשים, כשכל חודש נוצרת תיקיה חדשה.

• הוסף לסימניות
המצלמה הקודמת גם היתה של קנון, כך שבוודאי יש אפשרות לשנות את ההגדרות, אני רק שואלת איך.

• הוסף לסימניות
במצלמות של קנון הוא שומר לפי חודשים כך שיש מספר סידורי ואח"כ החודש.
לדוג' 443-08 (חודש אוגוסט)
לדעתי בצורה זו קל לאתר את התמונה לפי תאריך הצילום.

• הוסף לסימניות
קיבלת ספרון עם הוראות שימוש בעברית? ע''פ חוק את חייבת לקבל את זה אם קנית את המצלמה בארץ.
אם קיבלת מחו''ל את יכולה לקנות את הספר הזה או לבקש ממישהו שיש לו את המצלמה כמו שלך וכבר לא צריך את הספר.
אני מאמינה שתלמדי בספרון הזה עוד כל מיני דברים טובים וחשובים שתוכלי לנצל את המצלמה בדרך הכי טובה. בהצלחה,ושימוש נעים ויעיל בכלי החדש.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה