Elementor עזרה בהגדרת לייטבוקס בקרוסלת מוצרים בלולאה

• הוסף לסימניות
מחפשת עזרה דחופה.
בניתי לולאה- שבה משכתי באופן דינמי גלרית מוצרים בתוך קרוסלת מדיה- הגדרתי שבלחיצה על הקרוסלה היא תפתח בלייטבוקס ואוכל לדפדף בלייטבוקס בכל התמונות של אותה גלריה.
ברגע שאני מביאה את הלולאה בארכיון. כשאני לוחצת על התמונה נפתח לייטבוקס שבו ניתן לדפדף בכל התמונות הקשורות לפריטים שבאותו עמוד.
כלומר במקום שיפתח ליטבוקס עם דפדף של 3-5 תמונות גלריה של אותו פריט יש אפשרות דפדוף ב- 132 תמונות של הגלריות של כל הפרטים שבעמוד. זה קישור לעמוד ארכיון:

האמת שפניתי בענין זה לאלמנטור והם אמרו לי שזה בעיה שהם מודעים לה עובדים על פתרון אבל אין להם צפי מתי זה יסתדר.
ואני מחפשת עכשיו פתרון איך לפתור את הבעיה באפן מידי. אולי ע"י הטמעת קוד שיגדיר את זה. אשמח אם משהו יוכל לעזור לי.

• הוסף לסימניות
ארכיון באמת אמור להביא את כל מה שקשור באותו קטגוריה,
יכול להיות שכל התמונות המוצגות קשורות ביניהם באיזושהי צורה.

• הוסף לסימניות
הם אכן קשורות בינהם- הם משויכות לפוסטייפים שנמצאים באותה קטגוריה.
מענין שאלמנטור טענו לי שזה בעיה שהם מכירים בה. או שהם לא הבינו מה אני רוצה?

בכל מקרה, מה אני עושה כדי ליצור לייטבוקס רק לתמונות הגלריה של הפריט שעליו לחצתי.
אולי דרך קוד?
אשמח לכל עזרה

• הוסף לסימניות
תנסי האם זה עובד לך
(תוסיפי בתחתית העמוד בווידג'ט HTML)
HTML:
<script>
jQuery(document).ready(function ($) {

//Limit carousel lightboxes to opening only the images within the carousel (instead of all the carousels on the page)

// set incrementing counter:
    var i = 0;
    // loop through the galleries:
    $('.elementor-image-carousel-wrapper').each(function () {

// get the current id of the lightbox gallery link
        var oldAttrLightbox = $(this).find('a').attr('data-elementor-lightbox-slideshow');

// add the incrementing number to it:
        var newAttrLightbox = oldAttrLightbox + i;

// replace the old gallery link attr with the new one generated above
        $(this).find('a').attr('data-elementor-lightbox-slideshow', newAttrLightbox);

// increment the counter
        i = i + 1;

})

});
</script>

• הוסף לסימניות
אליפות!
עובד מצוין!!!
תודה רבה!

ד"א אם הייתי עוברת על הקורס שלך בכתיבת קוד הייתי יודעת לעשות כזה דבר?
רכשתי אותו ועדיין לא הגעתי לעבור על זה.

• הוסף לסימניות
אליפות!
עובד מצוין!!!
תודה רבה!

ד"א אם הייתי עוברת על הקורס שלך בכתיבת קוד הייתי יודעת לעשות כזה דבר?
רכשתי אותו ועדיין לא הגעתי לעבור על זה.
לא, ממש לא קוד שלי,
תגידי תודה ל- kennymcnett :)
(אולי אחרי הקורס תדעי איך לחפש את זה בגוגל :rolleyes:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה