עזרה בהדפסה

• הוסף לסימניות
אני מנסה להדפיס קובץ
ולאחר שאני בוחר את המדפסת ולוחץ על הדפס
זה נותן לי לשמור את המסמך כקובץ PRN ולא נותן לי להדפיס כרגיל
מישהן יודע איך ניתן לפתור את הבעיה
בתודה מראש

• הוסף לסימניות
upload_2020-1-9_13-36-25.png

או כאן
upload_2020-1-9_13-37-51.png

תלוי בדרייבר של המדפסת

• הוסף לסימניות
יש לי ווינדוס 10 מדפסת HP DeskJet Ink Advantage 5075 All-in-One Printer
ואני לא מצליח למצוא את ההגדרות האלו
האם זו כוונתך?

קבצים מצורפים

• Annotation 2020-01-09 134831.png
    Annotation 2020-01-09 134831.png
    KB 64.7 · צפיות: 53
  • הוסף לסימניות
כשאני פותח את את מאפייני שרת הדפסה (print server properties)
ולוחץ על יציאות (ports)
זה מה שמופיע לי
אבל אני לא יודע איך לשנות את זה

קבצים מצורפים

• Annotation 2020-01-09 134957_LI.jpg
    Annotation 2020-01-09 134957_LI.jpg
    KB 897.3 · צפיות: 56
  • הוסף לסימניות
כשאני פותח את את מאפייני שרת הדפסה (print server properties)
לא שם אתה צריך להגדיר, אלא בהגדרות המדפסת בפועל (לא בשרת), היינו תיכנס להגדרות של ווינדוס 10 > התקנים > מדפסות > בחר את המדפסת הרצויה > נהל > מאפייני מדפסת > ports
כעת יהיה לך אפשרות לסמן בV את הפורט שברצונך שיפעל
דוגמא:
upload_2020-1-10_0-46-42.png

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
היינו תיכנס להגדרות של ווינדוס 10 > התקנים > מדפסות > בחר את המדפסת הרצויה > נהל > מאפייני מדפסת > ports
או: לוח הבקרה > התקנים ומדפסות > לחיצה ימנית על המדפסת > מאפייני מדפסת, לא מאפיינים סתם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה