בקשות קליפים / לופים / אפקטים, ועוד עזרה בהורדת שירים לצורך עריכת חתונות

• הוסף לסימניות
כעורכת חתונות אשמח לעזרה בענין, מהיכן אפשר להוריד שירים לליווי לפתיחה, שירי חתונה מתאימים
אשמח אם תוכלו להמליץ על אתר כלשהו או לחיחופין קישור להורדת שירים והמלצה לשירים אקטואליים בסגנון חסידי.
תודה מראש.

• הוסף לסימניות
כדאי פשוט לעשות אוסף,
כל פעם עוד שיר ועוד שיר
ואז את מגיעה למבחר גדול של שירים
פתיח אפשר לעשות סתם מאתר של הורדות חינמיות
https://pixabay.com/ לדוגמא.
לא חייב שיר עם מילים.

מקווה שעזרתי.

אפשר להתארגן לעשות יחד אוסף גדול של שירי חתונות
או לשאול באשכול של המוזיקה.

אם את רוצה משהו מסוים אולי אוכל לשלוח.

• הוסף לסימניות
אשמח מאד, אני צריכה אצ השיר מיבם שיח שושן חוחים, צירפתי אותו בקישור. ממש יעזור לי לשלב זה.

• הוסף לסימניות
אני לא חושב שיש לי את זה.
אבל אני אבדוק...
(אם יש לך את זה, אז למה את צריכה שאני אשלח לך?)

• הוסף לסימניות
אין לי את כל השיר הורדתי אותו מקליפ, אני צריכה את כולו, יעזור מאד, תודה.

• הוסף לסימניות
זה מה שמצאתי כרגע...
אני אחפש עוד...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה