דרוש מידע עזרה בהכוונה מקצועית לגבי מורה לפסנתר/ מטפל במוסיקה

• הוסף לסימניות
שלום , אני כרגע בתהליך של חיפוש מקצוע ואני בהכוונה מקצועית, בחרתי כמה מקצועות ביניהם מורה לפסנתר ומטפל במוסיקה
אשמח לדבר עם מישהו/מישהי שיוכל לענות לי בטלפון על כמה שאלות לגבי המקצוע

תודה מראש לעוזרים וערב נעים

• הוסף לסימניות
מקפיץ, אשמח לעזרה !

• הוסף לסימניות
מה אתה צריך לדעת?
אם אתה רוצה לעסוק במקצועות האלה אתה צריך להיות פסנתרן טוב כבר עכשיו!!
לטיפול במוזיקה צריך לעבור תואר ראשון בפסיכולוגיה+השלמות קורסים של מוזיקה או תואר ראשון במוזיקה+השלמות קורסי פסיכולוגיה.
להוראת פסנתר אתה יכול ללמוד אצל מורה מוסמך על הוראת הנגינה או ללכת לקורסים מתאימים או להשקיע וללמוד תואר או לימודי תעודה.

• הוסף לסימניות
מה אתה צריך לדעת?
לטיפול במוזיקה צריך לעבור תואר ראשון בפסיכולוגיה+השלמות קורסים של מוזיקה או תואר ראשון במוזיקה+השלמות קורסי פסיכולוגיה.
להוראת פסנתר אתה יכול ללמוד אצל מורה מוסמך על הוראת הנגינה או ללכת לקורסים מתאימים או להשקיע וללמוד תואר או לימודי תעודה.
יש אפשרות לדבר איתכם בטלפון? יש מעל ל10 שאלות אני לא ארשום את כולם כאן
כמו כן חשוב לי לציין שאני צריך שאתם בתוך המקצוע ולא מכירים מהצד

• הוסף לסימניות
יש אפשרות לדבר איתכם בטלפון? יש מעל ל10 שאלות אני לא ארשום את כולם כאן
כמו כן חשוב לי לציין שאני צריך שאתם בתוך המקצוע ולא מכירים מהצד
אתה יכול לפנות באישי או לכתוב את הטלפון שלך
אני מורה למוזיקה ונגינה בעלת תואר ראשון לחינוך מוזיקלי עם התמחות בהוראת הכלי (חליל צד)
ויש לי כיוון לטיפול במוזיקה אבל כרגע אני רק בדרך ועוד לא בלימודים עצמם או במקצוע

• הוסף לסימניות
מה אתה צריך לדעת?
לא צריך דווקא תואר ראשון בפסיכולוגיה או במוזיקה, אפשר גם בכל תואר ראשון טיפולי כמו עו"ס, חינוך ונוער בסיכון ולהוסיף מספר קורסים שהם דורשים שקשורים לתרפיה.
כמובן שיש קריטריונים רבים ושונים בכדי להתקבל ללימודי תרפיה במוזיקה.

• הוסף לסימניות
לא צריך דווקא תואר ראשון בפסיכולוגיה או במוזיקה, אפשר גם בכל תואר ראשון טיפולי כמו עו"ס, חינוך ונוער בסיכון ולהוסיף מספר קורסים שהם דורשים שקשורים לתרפיה.
כמובן שיש קריטריונים רבים ושונים בכדי להתקבל ללימודי תרפיה במוזיקה.
אתם עוסקים בתור מטפלי מוסיקה? אשמח לדבר גם איתכם חשוב לי שזה יהיה מישהו שהוא בתוך המקצוע

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה