עזרה בהכנסת טקסטורות

• הוסף לסימניות
מישו אולי יודע איך אני מכניסה טקסטורה שהורדתי מהרשת למנגה?
:confused::confused::confused:

• הוסף לסימניות
מיבאת את הטקסטורה כמו תמונה ימפורט -ימג'. מניחה בשכבה שמעל המקום שאת רוצה למלאות ואז לוחצת על ציור 2 הקערות [מוקף בעיגול כחול] את וזה מכיל רק את השכבה שלמטה. מובן?
תמונה להמחשה:

• הוסף לסימניות
ברייני הסבר מעולה.
יש כל מיני שיטות, בנוסף או במקום להנ"ל
את יכולה לעשות לשכבת הטקסטורה מסיכה וכך למחוק ממנה חלקים בצבע שקוף או במחק,
כל מה שמפריע לך,
נניח את לא רוצה את הטקסטורה על הפנים, רק על החולצה,

דבר נוסף אם את לא רוצה לייבא את כל התמונה של הטקסטורה
את יכולה לגרור אותה למנגה
לבחור חלק ממנה ע"י כל כלי בחירה שהוא,
העתק,
עוברת לתמונה שלך - הדבק
ממקמת איפה שאת רוצה
בהצלחה

• הוסף לסימניות
תודה, רבקה!!!!!!!!!!!!!
אני לא מקצוענית כמוך, אבל כל מה שאני יודעת במנגה, את חתומה עליו!!!!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ברייני;2246142:
תודה, רבקה!!!!!!!!!!!!!
אני לא מקצוענית כמוך, אבל כל מה שאני יודעת במנגה, את חתומה עליו!!!!!!!!!!!!!

יו רק עכשיו שמתי לב למה שכתבת לי
תודה!
שמחה לשמוע שאת משתמשת בידע שלימדתי :)
ואפילו יכולה כבר להעלות הדרכות במנגה לאחרות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה